Emre ile aşık değiliz

Emre Belözoğlu'nun Kasımpaşa Sportif Direktörü Oğuz Erkan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davaya katılan Şota'nın, "Emre ile aşık değiliz" sözleri herkesi güldürdü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2014 Güncelleme 20 Şubat 2014, 00:00
Emre ile aşık değiliz

İÇİNDEKİLER

Emre Belözoğlu'nun Kasımpaşa Sportif Direktörü Oğuz Erkan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada dün ilginç sahneler yaşandı. Emre, "Üzerinden zaman geçti hatırlamıyorum. Kendi kendime söylenmiş olabilirim. Direkt olarak küfrettim diyemem. Küfür ettiğimi hatırlamıyorum" dedi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota, Emre'nin Oğuz Erkan'a küfür ettiğini söyledi. Hakim Dilek Şen, Şota'ya, "Küfürleri anlıyor musunuz?" diye sorunca Gürcü hoca "Maalesef anlıyorum" cevabını verdi.

GÖZ GÖZE GELMEDİM
Belözoğlu'nun avukatı Cansu Şahin Şota'ya Emre ile aralarında ne kadar mesafe olduğunu sordu. Bunun üzerine Şota 20-25 metre mesafe bulunduğunu söyledi. Bunun üzerine avukat Şahin, "Emre beyle göz göze geldiniz mi?" diye bir soru daha yöneltti. Kasımpaşa Teknik Direktörü bu soruya, "Aşık değiliz. Göz göze gelmek ne demek. Direkt göz göze gelmedim" cevabını verdi. Bu soru ve cevap salondaki herkesi güldürdü.