Balotelli'nin aklı Cimbom'da

İtalya'nın saygın Gazetesi İl Messaggero, Bülent Tulun'un Balotelli'nin menajeriyle görüştüğünü belirterek "Herkes G.Saray'ın Mario'ya ilgisini biliyor. İmkansız değil" diye yazarken Balotelli'nin Mancini ile çalışmak istediği belirtildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ocak 2014 Güncelleme 05 Ocak 2014, 01:02
Balotelli’nin aklı Cimbom’da

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın yeni yıl çileği diye verdiğimiz Balotelli transferi İtalyan basınında geniş yer bulmaya başladı. Sarı- kırmızılı ekibin, Drogba'nın gitme ihtimaline karşı görüşmelere başladığı İtalyan oyuncuyla ilgili haberlere İtalyanlar da geniş yer verirken bu kez de ülkenin ciddi gazetelerinden Il Messaggero, "Herkes Galatasaray'ın, Mario Balotelli'ye bir bakışı olduğunu biliyor" diye yazdı.

MILANO'DA GÖRÜŞTÜ
Bülent Tulun'un, Milano'da Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola ile yaptığı görüşmeye atıfta bulunan gazete, "Bir Türk yönetici, Süper Mario'nun menajeri ile bir araya geldi. Milan net bir şekilde oyuncunun transfer piyasasında olmadığını açıkladı. Fakat herkes biliyor ki, Süper Mario gitmek istiyor" diye yazdı. Cimbom'un devre arasında olmazsa sezon sonunda transferi bitirmek istediği belirtiliyor.

HERKES TRANSFERE RAZI
Balotelli Milan'dan ayrılmak isterken 13. sırada bulunan İtalyan kulübü de şampiyonluk iddiası olmadığı ve ekonomik krizde olduğu için Balotelli'yi satmak istiyor. 28 Milyon Euro'ya Milan'a transfer edilen Balotelli'nin bonservisinin 15 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.

ADA BASINI DA CHELSEA'YE YAZDI!
İNGİLTERE'NİN prestijli gazetelerinden The Times İtalyan yıldız Mario Balotelli'nin Chelsea'ye transfer olabileceğini iddia etti. Ada basını, Chelsea'nin bir süredir Napoli'nin golcüsü Higuain ile ilgilendiğini yazsa da Times gazetesi, haberde Balotelli'nin Ada'ya transfer olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.