Fernandes'e yeni bir şok

Beşiktaş Yönetimi'nin devre arasında satmayı planladığı Fernandes dün yeni bir şok daha yaşadı. Teknik Direktör Bilic, Portekizli yıldızı G.Birliği maçının kadrosuna almadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Aralık 2013 Güncelleme 27 Aralık 2013, 00:37
Fernandes’e yeni bir şok

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Fernandes'i devre arasında satmayı planlarken Portekizli futbolcu dün yeni bir şokla karşı karşıya kaldı. Teknik Direktör Slaven Bilic bugün Gençlerbirliği ile oynanacak maç öncesi Fernandes'i kadroya almadı. Portekizli yıldız yönetici Ahmet Kavalcı'nın kafile başkanlığında Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Ankara'ya giden kadroda yer almadı. Son olarak bir taraftarın sahaya girerek kendisine tepki gösterdiği Kasımpaşa maçında forma giyen Fernandes, Elazığspor önünde de sakatlığı nedeniyle oynamamıştı.

LOKOMOTİF PEŞİNDE
Fernandes'in Teknik Direktör Bilic tarafından kadroya alınmaması devre arasında satılacağı görüşlerini daha da kuvvetlendirmiş oldu. Lokomotif Moskova'nın kadrosuna katmak istediği Fernandes'e Rus kulübü dışında Avrupa'dan da birçok ekip talip. Sezon sonunda sözleşmesi biteceği için yönetimin en yüksek rakamı veren kulübe Fernandes'i satacağı gelen bilgiler arasında.