Fırtına liderlik aşkına

Trabzonspor, Avrupa Ligi J Grubu son maçında bugün deplasmanda İtalya'nın Lazio takımıyla karşılaşacak. Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan dev mücadele 22.05'te başlayacak ve NTV'den yayınlanacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Aralık 2013 Güncelleme 12 Aralık 2013, 00:00
Fırtına liderlik aşkına

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında İtalya'nın Lazio takımı ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, rakibiyle liderlik mücadelesi verecek. Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan dev mücadele TSİ 22.05'te başlayacak ve NTV'den naklen yayınlanacak... Grupta 5 maç sonunda 4 galibiyet, 1 beraberlik ile 13 puan toplayıp lider durumda bulunarak 2. tura yükselmeyi garantileyen Bordo-mavililer, 11 puanla 2. sırada yer alan Lazio karşısında grup liderliğini korumaya çalışacak. Karadeniz ekibi, yenilmemesi halinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi grubundan lider olarak çıkma başarısı gösterecek. Avrupa kupalarında en son yenilgisini 23 Şubat 2012'de deplasmanda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı karşısında 4-1'lik sonuçla alan ve o tarihten sonra 657 gündür mağlubiyet yüzü görmeyen Karadeniz ekibi, yenilmezlik serisini de 14'e çıkararak Galatasaray'ın 15 maçlık yenilmezlik rekoruna bir adım daha yaklaşmak istiyor.

ART ARDA 6'INCI DEPLASMAN GALİBİYETİ!
Trabzonspor, İtalyan rakibi karşısında kazanması halinde art arda Avrupa kupalarında altıncı deplasman galibiyetini elde ederek, Türkiye'de bir başarıya daha imza atacak. Henrique ile Olcan attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ediyor.. Brezilyalı oyuncu 8 gol, Olcan Adın da 5 gol olmak üzere bordo- mavili takımın Avrupa'da 26 golün 13'ünü atma başarısı gösterdiler.

MUSTAFA AKCAY NAMAGLUP
Trabzonspor'un, teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde Avrupa'da yenilgisi bulunmuyor. Bordo-mavili takım, Akçay'ın görevde bulunduğu bu sezon Avrupa'da 11 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

iTALYANLAR iLE DiŞE DiŞ!
Deplasmanda Lazio ile karşılaşacak bordomavililer, İtalyan takımları karşısında 11 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı...