Ne hayal ne Real gel bize İlkay!

Almanya'da İlkay Gündoğan'ın babası ile buluşan F.Bahçeli yönetici, "Real Madrid ne veriyorsa aynısını veririz" dedi. Ancak baba Gündoğan, "Sorun para değil. Şu an Türkiye olmaz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2013 Güncelleme 03 Aralık 2013, 03:07
Ne hayal ne Real gel bize İlkay!

İÇİNDEKİLER

F .Bahçe Almanya'da harikalar yaratan Dortmund'un yıldızı İlkay Gündoğan'ın peşinde... İş için geçtiğimiz haftalarda Almanya'ya gidn F.Bahçeli bir yöneticinin, İlkay'ın babası İrfan Gündoğan ile öğle yemeği yediği, sohbetin transfere de geldiği öğrenildi. Sarı-Lacivertli yöneticinin, "Senin oğlanı F.Bahçe'ye götürelim" dediği, baba Gündoğan'ın, "Bu konulara hiç girmeyelim" diyerek konuyu kapattığı bildirildi. Yöneticinin "Real Madrid ne veriyorsa aynını veririz" dediği İrfan Gündoğan'ın da, "Sorun para değil. Türkiye'de oynamak kariyerinde gerileme olur" cevabını verdiği öğrenildi. Baba Gündoğan'ın bu sözleri ortamda bir anda soğuk duş etkisi yarattı.

FENERLİ YÖNETİCİ GARSONDAN YARDIM İSTEDİ!
Fenerbahçeli yönetici baba Gündoğan'ın bu sözleri üzerine biraz da espri yaparak, "2 gün sonra Galatasaray'a giderseniz külahları değişiriz" deyince babanın,"Türkiye yok" dediği ifade edildi. Restorandaki Türk garson "İlkay Fenerbahçe'ye mi gidiyor?" deyince, yönetici, "Babası vermiyor. Sen ikna et" cevabını verdi. Bu cümleden sonra ikili arasında gülüşmeler oldu.

R.MADRİD VE DİĞER BÜYÜKLER TAKİPTE
Almanya'da oynadığı futbolla otoritelerin büyük beğenisini kazanan ve kısa sürede büyük bir aşama kaydeden İlkay Gündoğan'ı başta Real Madrid olmak üzere dev takımlar takip ediyor. Hemen hemen her fırsatta Türkiye'ye olan düşkünlüğünü dile getiren gurbetçi futbolcu Almanya'da mutlu.

MESUT ÖZİL'İ GERİDE BIRAKTI!
İngiltere'nin popüler futbol dergisi Match, Avrupa'nın en iyi 100 futbolcusunu açıkladığı listede İlkay Gündoğan'a 10'uncu, Mesut Özil ise 20'inci sırada yer vermişti.