# Çare Mourinho

Galatasaray'ın Kadıköy'de 1999 yılından bu yana kazanamaması Fenerbahçeli taraftarların diline düştü... Sarı-Lacivertliler, "Terim, Rijkaard, Gerets, Feldkamp bu işi başaramadı. Galatasaray olsa olsa Mourinho ile Kadıköy'den 3 puan çıkarabilir" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2013 Güncelleme 12 Kasım 2013, 00:49
# Çare Mourinho

İÇİNDEKİLER

Kanarya, Saracoğlu'nda Galatasaray'ı yine yendi, sosyal medya yıkıldı!.. Fenerbahçe'nin 14 yıldır ezeli rakibine kaybetmediği Kadıköy'de müthiş serisini sürdürmesi, Sarı-Lacivertli taraftarların esprili yorumlarını da beraberinde getirdi. 1999 yılından bu yana Kadıköy'de Galatasaray'ın başında sahaya çıkan tam 8 teknik adam, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda oynanan 17 maçta da galibiyet yüzü göremedi. Bu süreçte Fatih Terim (5), Mircea Lucescu (3), Erik Gerets (3), Gheorghe Hagi (2), Karl Heinz Feldkamp (2), Michael Skibbe (2), Frank Rijkaard ve Mancini de 1'er maçtan hüsranla ayrıldı. İşte Fenerbahçeli taraftarlar bu duruma gönderme yaparak, "Galatasaray'ın Kadıköy'deki hasretine hangi teknik adam son verebilir" sorusuna sosyal medyada yanıt aradı. Ortak görüş ise Jose Mourinho oldu. Fenerbahçeliler ancak Portekizli hocanın Kadıköy'den zaferle çıkabileceğini öne sürdü.

ASKERE GİDECEK HALA GALİBİYETİ YOK!
İşte sosyal medyada öne çıkan diğer esprili derbi yorumları: Çocuk askerlik çağına geldi, hala Kadıkoy'de galibiyeti yok. Bir nesil travmayla yetişiyor:) Bundan böyle 10 Kasım'larda Galatasaray'ı da anmalıyız. Takım ölü gibiydi.. Korkarsan kaybedersin. Ne kadar kaliteli olursan ol! Çok yazık. Acil tüm takımı yollayın paf takımla çıkalım.

STRES YAPMAYIN... FİLMİN SONU AYNI!
Maçları bağırarak anlatan GS TV'deki spikerin sesi çıkmıyormuş:) Galatasaray, Kadıköy'de son kazandığında google bile yoktu ya. Cumhurbaşkanı da Süleyman Demirel'di:) Boşuna stres yapılıyor... Filmin sonu hep aynı! Bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray'a üzülüyorum. Özgüvensiz silik bir takım olduk. Terim'in GS'ı böyle yenilmezdi.

AYSAL'IN HAYALİ!
Şu anda Chelsea'nin başında olan Jose Mourinho'nun Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın en büyük teknik direktör hedefi olduğu biliniyor. Aysal bir gün mutlaka Portekizli hoca ile çalışmak istiyor.