Barcelona'dan farkımız olmayacak

Göreve gelmemiz halinde F.Bahçe, Avrupa'nın en iyi 5 takımından biri olacak. Barcelona'dan, Real Madrid'den farkımız olmayacak. Efsane kaptanımız Alex'e de itibarını geri vereceğiz... O kupa orada ise ben TFF Başkanı olduğum içindir! Aziz Yıldırım bana 3 kez başkanlık teklif etti. Ama şimdi hain oldum. Hazırladığı kitapçık iftiralarla dolu ama ben onun seviyesine inmeyeceğim ...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2013 Güncelleme 30 Ekim 2013, 00:58
Barcelona’dan farkımız olmayacak

İÇİNDEKİLER

Olağanüstü Genel Kurul'da Başkan Aziz Yıldırım'ın 1 numaralı rakibi olarak görülen Mehmet Ali Aydınlar, seçim ofisinde üyelere yaptığı konuşmada çarpıcı sözler kullandığı ortaya çıktı... Başkan Aziz Yıldırım'a sert eleştiriler getiren Aydınlar, "Sandığın hakim olacağı her yerde olacağız. Seçimi de kazanacağız. Alex'e iade-i itibar vereceğiz. O kupa orada ise benim TFF Başkanı olduğum içindir" dedi.

DÜNYANIN ÖNDE GELEN KULÜBÜ OLACAĞIZ
Mehmet Ali Aydınlar, "Biz beton yapmayacağız. Fenerbahçe için deniz tükenmiştir. Rakam vermemiz Fenerbahçeliliğe yakışmaz. Ne gerekiyorsa onu yapacağız" ifadelerini kullandı. Göreve gelmeleri halinde Fenerbahçe'yi dünyanın en iyi 5 takımından biri yapacaklarını belirten Mehmet Ali Aydınlar, "Real Madrid'ten Barcelona'dan farkı olmayacak" iddiasında bulundu.

AZİZ YILDIRIM BANA 3 KEZ BAŞKANLIK TEKLİF ETTİ
Başkan Aziz Yıldırım'ın seçim öncesi hazırladığı kitapçıkla ilgili değerlendirmede bulunan Mehmet Ali Aydınlar, "Aziz bey bir kitapçık yapmış. İftira kampanyası yapıyorlar. Onun seviyesine inmeyeceğim. Aziz Yıldırım bana 3 sefer başkanlık teklif etti. Şimdi hain oldum. Bunlar kabul edilecek ithamlar değil" yorumunda bulundu.

MÜKEMMEL BİR KADRO İLE GELECEĞİM...
Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'ın kampanyasını yaptığını belirten Aydınlar, "Kulübün tüm çalışanlarını ve FBTV'yi kendi kampanyasında kullanıyor" diye konuştu. Mükemmel bir yönetim kadrosuyla geleceğini söyleyen Mehmet Ali Aydınlar, "Hepsi de işlerinde başarılı olmuş, TÜSİAD üyesi işadamlarıdır. Hiçbiri, hiçbir grubun mensubu değil" dedi.

CEMAAT DİYENLER ACABA ŞİMDİ NEREDELER
Aydınlar bir iddia ortaya atarak, "Cemaat diyenler Yıldırım'ın Fethullah Gülen'i defalarca arayıp sonunda da görüştüğünü neden söylemiyor. Son teşekkürde kimlerin isimleri var iyi bakın bakalım"dedi. F.Bahçe'nin paralarının boşa harcandığını söyleyen Aydınlar, "15 gün kamp yapacağım diye tesis yapılır mı" dedi.

DÜNYA ŞAMPİYONU VURGUSU
Aydınlar, "Bayan voleybolunu bizden önce kim takip ediyordu. Takımı dünya şampiyonu yapmadık mı" dedi.

YILDIRIM'IN SÖZLERİNE CEVAP VERDİ
M.Ali Aydınlar Aziz Yıldırım'ın seçim kitapçığında söylediği, "Siz kimlerin F.Bahçe'yi lekelemekten çekinmediğini ve kimlerin F.Bahçe adına çirkin pazarlık masalarında oturduğunu bilirsiniz" sözlerine cevap verdi. Aydınlar, "Bu sözleri duyunca ben ve arkadaşlarım büyük üzüntü duyduk. Bir spor kulübünün başkanlık seçimi için kullanılmaya çalışılan strateji, dil ve üslup nasıl olur bu noktalara gelir diye düşündük. F.Bahçe sadece bir kulüp değildir. Bu ülke için kulüpten çok daha ama çok daha fazlasıdır. Başkana bunu hatırlatmak isterim. F.Bahçe'nin sorunu sadece kulübün değil Türk sporunun sorunudur" dedi.

ARTI DEĞERLER

Yıldırım'ın 3 Kasım'da yapılacak kongrenin bir seçim olmadığını söylediğini hatırlatan Aydınlar, " Oysa ben ve arkadaşlarım kulübümüze artı değerler katmak için bu seçimlere giriyoruz" diye konuştu.