Ben adayım ama son söz sizin!

Dün öğle saatlerinde kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada Aziz Yıldırım, "2-3 Kasımdaki kongrede başkanlığa bir kez daha adayım" dedi... Ali Koç ve Uğur Dündar'ı iknaya çalışan Yıldırım kitapçıkta, "Tazminat davaları açmak için büro kuranları iyi biliyorsunuz. Karar sizin" diye konuştu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2013 Güncelleme 29 Ekim 2013, 02:58
Ben adayım ama son söz sizin!

İÇİNDEKİLER

Aziz Yıldırım'dan haftalardır beklenen resmi açıklama dün öğle saatlerinde kulübün resmi internet sitesinden geldi! Önce saat 12.00'de resmi siteden "Bilgilendirme" başlağıyla yapılan açıklamada Aziz Yıldırım'ın başkanlık adaylığıyla ilgili açıklamayı cuma gücü yapacağı ifade edildi. Bu açıklamadan yaklaşık 2 saat sonra da Aziz Yıldırım'ın ağzından "Başkanlığa Adayım" başlıklı yazı yayınlandı ve Yıldırım'ın adaylığı resmen açıklanmış oldu. Başkan Aziz Yıldırım'ın 2-3 Kasım'da yapılacak Seçimli Olağanüstü Genel Kurul öncesi 1 Kasım Cuma günü saat 14.00'te Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bir toplantı yapacak. Yıldırım, Genel Kurul Üyeleri'ne hitaben kulübün geleceğine dair hedeflerini anlatmaya çalışacak. Başkan Yıldırım'ın tüm yaşananlara rağmen seçimin 1 numaralı favorisi olduğu kulübe yakın kaynaklar tarafından ifade ediliyor. 3 Kasım Pazar günü yapılacak oylamada Başkan Aziz Yıldırım'ın alacağı oyun 5 bin civarında olacağı, Mehmet Ali Aydınlar'ın ise 2 binlerde kalacağı kulislerde dile getiriliyor. Diğer adaylara ise şans verilmiyor.

LİSTE OLUŞTURMAKTA SIKINTI YAŞIYOR
Tüm lehine unsurlara rağmen Başkan Aziz Yıldırım'ın liste oluşturmakta zorluk çektiği de gelen haberler arasında. Aziz Yıldırım'ın mevcut listesinden en az 5 ismin yeni yönetim listesinde olmayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Liste dışı kalacak isimlerin Abdullah Kiğılı, Semih Özsoy, Ömer Temelli, Talat Yılmaz ve Ali Yıldırım olduğu belirtiliyor.

YILDIRIM 360 SAYFALIK KİTAPÇIK HAZIRLADI!
Yıldırım 360 sayfalık bir kitapçık da hazırladı. Kitapçığın önsözünde Mehmet Ali Aydınlar sert bir şekilde eleştirildi. Şu ifadeler kullanıldı: "Siz kimlerin sosyal medyadaki F.Bahçe taraftarına tazminat davaları açmak için bürolar kurduğunu ve yargılanmış oyunculara baskı yaparak Aziz Yıldırım aleyhinde ifade vermesini isteyenleri biliyorsunuz. Yıldırım'ın son sözünün F.Bahçe olacağını da..."

ALi KOÇ 1-2 GÜN iÇiNDE KARARINI VERECEK
Ailesi yönetime girmesini istememesine rağmen Ali Koç'un, Aziz Yıldırım'ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Ali Koç birkaç gün içinde kararını açıklayacak

Başkan Aziz Yıldırım'ın yeni yönetimde görmek istediği 1 numaralı isim olan Ali Koç'a başkan vekilliği görevini teklif ederken, Ali Koç'un yeniden yönetime girmeye sıcak baktığı öğrenildi. Ailesi Koç'un görev almamasına istemesine rağmen büyük ihtimalle yeni yönetim listesinde yer alacak. Ali Koç'un, Yıldırım'a kesin kararını birkaç gün içinde açıklayacağı da gelen haberler arasında. Ali Koç, özellikle 3 Temmuz sürecindeki çalışmalarıyla hem Yıldırım'ın hem de Sarı- Lacivertli taraftarların beğenisi kazanmıştı.