Vurduğunuz gol olsun

Terim'le 2'de 2 yapan ve yenmekten başka çaresi olmayan Millilerimiz Estonya'da hem galibiyet hem fark arayacak. Rizzoli'nin yöneteceği maç 21.30'da başlayacak... 14 puanlı 2. Macaristan, Hollanda'ya 13 puan ve gol averajı ile 4. sırada yer alan Romanya ise Andorra'ya konuk olacak. İki karşılaşma da aynı satte başlayacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2013 Güncelleme 11 Ekim 2013, 00:00
Vurduğunuz gol olsun

İÇİNDEKİLER

Milli Futbol Takımımız, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki 9. maçında bugün deplasmanda Estonya ile karşılaşacak. Başkent Tallinn'deki A Le Coq Arena'da 21.30'da başlayacak maçı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Nicola Rizzoli yönetecek. Rizzoli'nin yardımcılıklarını Andrea Stefani ile Renato Faverani yapacak. A Milliler, Estonya karşısında önce galip gelip, ardından gol averajını yükseltmeyi amaçlıyor. Grupta oynadığı 8 maçta 13 puan toplayarak gol averajıyla Romanya'nın üstünde üçüncü sırada yer alan millilere galibiyetten başka sonuç yaramıyor. Gruptaki diğer maçlarda, finallere katılmayı daha önce garantileyen namağlup lider Hollanda, ikinci sıradaki Macaristan'ı, puansız son sıradaki Andorra ise gol averajıyla dördüncü durumdaki Romanya'yı ağırlayacak. Gruptaki 3 maç da TSİ 21.30'da başlayacak.

MACARLAR YENERSE İŞ MUCİZEYE KALIR!
Millilerimize Estonya'da galibiyetten başka sonuç yaramazken, kulaklar ise gruptaki diğer iki maçta olacak. Final biletini play-off'tan alabilmek için Türkiye ile birlikte son 2 maça Macaristan ile Romanya iddialı giriyor. 14 puanlı grup ikincisi Macaristan Amsterdam'da galip gelirse büyük avantaj yakalayacak, çünkü son maçta Andorra ile karşılaşacak.

ROMANYA, ANDORRA'DA AVERAJ DERDİNDE
Son maçında Türkiye'ye yenilerek gol averajıyla dördüncü sıraya gerileyen Romanya ise bugün Andorra deplasmanında fark arayacak. Rumenler, Macarların Hollanda deplasmanında puan kaybetmesi halinde, ikincilik için Türkiye ile gol averajı yarışına girebilir. Türkiye, son 2 maçlar öncesi Romanya'ya gol averajında 6 fark atmış durumda.

HAYDİ KUYT HAYDİ SNEiJDER
Millilerimiz Estonya'yı yenip, Kuyt'lı, Sneijder'li Hollanda'nın Macaristan'dan puan almasını bekleyecek.

TERİM'LE 95. MAÇ
Millilerimiz Terim yönetiminde 95. maçına çıkacak. Milliler 94. maçta 45 galibiyet 23 yenilgi 26 beraberlik aldı.

509'UNCU RANDEVU
Milli Takımımız 90 yıllık tarihinde 509. maçına çıkacak. 508 maçta 183 galibiyet, 120 beraberlik 205 yenilgi aldık.