Altın vuruş

Cimbom Devler Ligi gruplarında üst üste Danimarka ekibiyle oynayacak. Aslan, bu iki maçı alırsa 7 puan yapacak. G.Saray dün güzel bir iş daha yaptı ve 'Yenemiyorsan yenilme' gerçeğiyle Juve'yi 2 puanda tuttu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2013 Güncelleme 03 Ekim 2013, 01:30
Altın vuruş

İÇİNDEKİLER

Galatasaray dün belki galip gelemedi ama Juventus'un da grupta avantajlı duruma geçmesine izin vermedi. Real Madrid'in grupta iki maçını da kazanmasıyla gözler bu grupta Juventus ve Galatasaray'ın ne yapacağına çevrilmiş durumda... Aslan, hesap kitap işi yaptı ve İtalya'dan belki de grubun en kritik puanını aldı. Öyle ki, Sarı-Kırmızılılar, 1 puanda olan rakibine 3 puan vermedi ve 'Yenemiyorsan yenilme' gerçeğiyle şansını daha da artırdı. Galatasaray'ın gruptaki şansı oldukça fazla.

ARENA'DAKİ MAÇLAR ÖNEMLİ
Fikstür avantajı Cimbom'da. Sarı-Kırmızılılar, grubun zayıf halkası Kopenhag ile üst üste iki maç oynayacak. Galatasaray'ın bu iki maçı aldığını düşünürsek temsilcimiz 3 maçta 7 puana ulaşıyor ve 4 maç sonunda topladığı puanlarla iddialı duruma geliyor... Real Madrid'in de üst üste Juventus ile oynayacağı da aşikar. Böylece Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmesi uzak bir ihtimal değil. Mancini ile ilk maçına çıkan G.Saray'ın Arena'daki Kopenhag ve Juventus maçları çok ama çok önemli...

TARAFTARLARIN TORİNO ÇIKARMASI
Sarı-kırmızılı Sarı-kırmızılı taraftarlar, Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile deplasmanda oynanacak karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Taraftarların Fatih Terim diye tezahürat yapması dikkat çekti.

GENÇLERiMiZ DiRENEMEDi
UEFA Gençler Ligi'nde Galatasaray U19 Takımı, Juventus'a deplasmanda 3-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin golleri Bnou-Marzouk, Gerbaudo ve Soumah attı. Cimbom'un tek sayısı Samet'ten geldi.