Şener'den Aydınlar'a tarihi itiraf

TFF Eski Başkanı Aydınlar'ın açıklamalarına Trabzon cephesinden çok sert cevap geldi. Eski başkan Sadri Şener ve Hacıosmanoğlu gürledi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2013 Güncelleme 20 Eylül 2013, 03:29
Şener’den Aydınlar’a tarihi itiraf

İÇİNDEKİLER

Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın önceki gün düzenlediği basın toplantısındaki açıklamaları, Trabzonspor'da büyük tepki topladı... Aydınlar'ın "UEFA bize sorsaydı F.Bahçe'nin yerine Trabzon'u değil Bursa'yı gönderirdik" sözlerine kızan Bordo-Mavili camia, Aydınlar'ın tarihi bir itirafta bulunduğu görüşünde. Trabzonspor Eski Başkanı Sadri Şener "Bir federasyon başkanı asla bir kulüp için çalışıp çabalamaz. Bu çok yanlış bir hareket. Mehmet Ali Bey görevi sırasında F.Bahçe için ne çabalar gösterdiğini açık açık itiraf ediyor. O zaman kendisine sormak lazım 'Neden bu işin tarafı olan Trabzonspor için de aynı çabayı göstermedin?' diye. Beşiktaş'ın iade ettiği kupa nerede? Ne hikmetse o tarafı kimse kaşımıyor" dedi.

O SEZONU NASIL YOK SAYACAKTINIZ
Aydınlar'ın "Bizim düşüncemiz o seneyi yok saymaktı" ifadesinin de doğru olmadığını belirten Şener, "O yılı nasıl yok sayacaktık dersiniz. Bu mümkün mü? Şike yapıldı diyeceksiniz kupayı hak sahibine teslim etmiyorum diyeceksiniz" dedi.

AYDINLAR GERÇEKTEN AYIP ETTİ
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise, "Mehmet Ali Aydınlar bu sözleri federasyon başkanıyken söylecekti. Şimdi Fenerbahçe başkanlığına oynuyor diye ortaya koyduğu bu söylemler ve bunları vaat gibi anlatması ayıp" şeklinde konuştu.