Kerim Frei geliyor!

Emirates Cup için gittiği İngiltere'den dönmeyen Bülent Tulun, 20 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllığına kesin olarak anlaştı... Galatasaray'ın bonservis ücreti olarak Fulham'a 2.5 milyon Euro ödemesi bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ağustos 2013 Güncelleme 07 Ağustos 2013, 00:39
Kerim Frei geliyor!

İÇİNDEKİLER

Futbol Federasyonu'nun yabancı kararının ardından yerli futbolculara yönelen Galatasaray'dan ilk önemli hamle geldi... Sarı-Kırmızılı yönetim, Fatih Terim'in gözdesi olan ve çok uzun süredir görüşülen Fulham'lı Kerim Frei ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Emirates Cup için gidilen İngiltere'den takımla birlikte dönmeyen ve transfer çalışmaları yürüten İdari Direktör Bülent Tulun'un 20 yaşındaki futbolcu ile 5 yıllığına el sıkıştığı belirtiliyor. Daha önce Fulham'ın tutumu nedeniyle transferden vazgeçmek zorunda kalan Galatasaray'ın İngiliz kulübüne 2.5 milyon Euro ödeyeceği ifade edildi. Sarı-Kırmızılılar'ın bugün Kerim'le ilgili KAP'a bildirim yapması bekleniyor.

ARDA TURAN İÇİN GÖZLER SIMEONE'DE!
Kerim'in gelişiyle yerli rotasyonuna önemli bir isim ekleyen Galatasaray'da Arda Turan için girişimler de sürüyor. Başkan Ünal Aysal'ın, "Artık bu transfer çok zor" demesine rağmen Sarı-Kırmızılı yönetimin A.Madrid'i ikna çabaları sürüyor. İspanyol kulübünün bu transfere sıcak baktığı fakat teknik direktör Simeone'nin Arda'yı bırakmak istemediği belirtiliyor.

YÖNETİM FELIPE MELO KRİZİNİ DE ÇÖZDÜ
Öte yandan Galatasaray'da pazar günkü Süper Kupa maçı öncesinde baş gösteren Melo krizi de tatlıya bağlandı... Kadroda 11 yabancı olması nedeniyle Brezilyalı yıldıza henüz lisans çıkaramayan Sarı-Kırmızılı yönetim, Culio ile sözleşmesinin feshi için anlaşma sağladı. 175 bin Euro ödenecek olan Arjantinli yıldızın gidişiyle Melo'nun lisans sorunu çözülecek.

UZUN SÜREDİR G.SARAY'A TRANSFERİNİ BEKLİYORDU

U20 Dünya Kupası'nda Milli Takımımız'ın formasını giyen Kerim Frei, daha önce yaptığı açıklamalarda Galatasaray'a transfer olmak istediğini söylemişti. Fulham'ın tutumu nedeniyle geciken transfer, Cimbom'un son dakika hamlesiyle mutlu sona ulaştı.