Zehir zemberek karşılık

Fenerbahçe çok sert bir açıklama yaptı. İsim belirtilmeyen açıklamanın Galatasaray CEO'su Lütfi Arıboğan'a yönelik olduğu belirtildi. İfadelerde "Hadsiz ve terbiyesiz" kelimeleri kullanıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2013 Güncelleme 31 Temmuz 2013, 05:19
Zehir zemberek karşılık

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe kulübü, resmi internet sitesi aracılığı ile sert bir mesaj yayınladı. Bu açıklamanın geçtiğimiz gün sert ifadeler kullanan Galatasaray kulübü CEO'su Lütfi Arıboğan'a yönelik olduğu iddia edildi. Açıklamada şöyle denildi: ... Bu şahsa hatırlatmamız gereken husus; her ay başında hesap ekstrelerini kontrol edenlerin, kulüplerin yürekten sözcülüğüne bürünmeye hakkı olmadığı gerçeğidir.

KARANLIK İCRAAT!
Bu maliyetli tüccarların kulüplerdeki ve spor mecralarındaki varlığı; aldıkları yüksek orandaki maaşların varlığına bağlı iken yüz yıllık camialara ve yönetimlerine dil uzatmaları, hadsizliğin ötesinde açıkça terbiyesizliktir... Geçmişlerinde Fenerbahçe ile ilgili karanlık icraatları olanlar, ağız kirliliklerine engel olamayarak toplumda bilgi kirliliğine neden olmaktadırlar. Bu kişiler, bundan böyle protokol gereği sadece kulübümüzün profosyenel çalışanları tarafından cevaplandırılacaklardır.