Son bomba Bosingwa

Florent Malouda'yı alarak ses getiren Bordo-Mavili ekip, QPR'da mutlu olamayan Portekizli yıldız Bosingwa ile anlaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2013 Güncelleme 23 Temmuz 2013, 00:24
Son bomba Bosingwa

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi Fransız yıldız Florent Malouda'yı kadrosuna katan Trabzonspor transferde hız kesmemekte kararlı... Bordo-Mavililer, şimdi de İngiliz devi Chelsea'nin eski Portekizli yıldızı Bosingwa'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Chelsea'den sonra Queens Park Rangers'ta forma giyen Portekizli oyuncunun, takımın küme düşmesi üzerine ayrılmayı kafasına koyduğu öğrenildi. Bonservisi elinde bulunan oyuncunun Bordo-Mavililer'den kendisine yapılan 2 milyon Euro'luk teklifi kabul etttiği belirtildi. Trabzonspor yönetiminin, 1 haftadan bu yana büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü transferde oyuncunun bonservisinin elinde olmasının önemli bir avantaj olduğu ifade edilirken, Bosingwa'nın da Türkiye'ye son derece sıcak baktığı öğrenildi. Bosingwa'nın Türkiye'de oynamaya sıcak bakmasındaki en büyük etkenin ise Chelsea'den eski takım arkadaşı Florent Malouda olduğu kaydedildi. Portekizli yıldızın, Malouda'yı telefonla arayarak Türkiye hakkında bilgi aldığı ve Malouda'nın kendisine olumlu konuştuğu ifade edildi. Bordo-Mavili yönetimle, öncelikli olarak kendisine yapılacak ödeme planı hakkında konuşacak olan Bosingwa'nın bu konuda anlaşma sağlanması halinde büyük ölçüde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

SAVUNMANIN HER YERİNDE OYNAYABİLİYOR
Portekizli yıldız oyuncu Bosingwa, öncelikli olarak savunmanın sağında top koşturuyor. Ancak, deneyimli isim görev verildiği taktirde defans blokunun hemen her bölgesinde başarıyla görev alabiliyor. Bordo-Mavililer, Portekizli yıldız oyuncu Jose Bosingwa'nın deneyimiyle karşılaşma esnasında da defans hattını yönlendireceği ve toparlayacağı konusunda fikir birliğine vardı...

CHELSEA'DEKİ GÜNLERİNİ ARIYOR
Portekizli oyuncu Jose Bosingwa'nın, İngiliz Premier Lig ekiplerinden Chelsea'deki performansıyla yıldızı parladı. Şu an formasını giydiği QPR'da aradığını bulamayan Bosingwa, takımdan ayrılmak istiyor.