Beşiktaş'ta artık icraat zamanı!

Yeniden başkanlık koltuğuna oturan Fikret Orman, "Çok kötü bir 20 gün kaybettik... Artık 1 saat bile kaybetmeye tahammülümüz yok. Şimdi icraat zamanı" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Haziran 2013 Güncelleme 18 Haziran 2013, 02:20
Beşiktaş’ta artık icraat zamanı!

İÇİNDEKİLER

Beklenenden çok daha rahat bir şekilde Serdal Adalı'yı geride bırakarak 2. kez başkanlık koltuğuna oturan Fikret Orman camiaya önemli mesajlar verdi. 'Aday olamadık' sözlerini duymamak için seçimi Haziran ayına aldıklarını söyleyen Orman, "Çok kötü bir 20 gün kaybettik. Artık 1 saat bile kaybetmeye tahammülümüz yok" dedi.

KİMSEYİ KANDIRMADIK
Stat inşaatına hemen başlayacaklarını söyleyen Fikret Orman, "Artık çok hızlı hareket edeceğiz. Beşiktaş için icraat zamanıdır. Biz Beşiktaşlılar'ı hiç kandırmadık. Hiçbir egomuz yok. 3 sene içinde borçsuz bir kulüp olacağız" dedi.

ADALI'YA İNANIYORUM!
Orman, Serdal Adalı'nın şike olaylarına asla girmeyeceğine inandığını da sözlerine ekledi.

TÜM GÖZLER İNÖNÜ STADI'NDA
Önceki günlerde Fikret Orman'ın katıldığı törende İnönü'nün yıkımına başlanmıştı. Tüm camia gözünü yeni stada çevirmiş durumda.

ÇALIŞMALAR HIZLANACAK
Seçim sürecinin sona ermesinin ardından İnönü Stadı'nın yenilenme çalışmalarına hız verilmesi bekleniyor.

SERDAL ADALI: SADECE BEŞİKTAŞ
Beşiktaş Kulübü
'ndeki başkanlık seçimini kaybeden Serdal Adalı, seçim sonucunun camiaya hayırlı olmasını dilediğini söyledi. Adalı, "Beşiktaş hepimizin aşkıdır, her zaman 'Sen ben yok, Beşiktaş var' dedik, demeye de devam edeceğiz. Tüm kongre üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.