Beşiktaş'ta 2. Orman dönemi

Beşiktaş'ta olağanüstü genel kurul dün yapıldı. Başkan Fikret Orman, 5938 oyun 3850'sini alarak üst üste ikinci kez başkan seçildi... Orman, "Artık feda dönemi bitti. Beşiktaşlılar'ı daha iyi günler bekliyor" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2013 Güncelleme 17 Haziran 2013, 01:07
Beşiktaş’ta 2. Orman dönemi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın olağanüstü genel kongresi dün yapıldı. Beşiktaş Kulübü'nde gerçekleşen olağan seçimli genel kurulda Fikret Orman, 16. sandık sonunda yeniden başkan olmayı garantilerken 11 bin 500 üyeden 5938 kişi oylarını kullandı. Başkan Fikret Orman, 3850 oy alarak üst üste 2. kez başkanlığa seçildi.. Serdal Adalı ise 2088 oyda kaldı.. Beşiktaş Akatlar Spor ve Kültür Sarayı'nda yapılan kongrede her iki başkan da birbirine başarılar dilerken sakin bir ortam hakimdi. Saat 10.00'da başlayan kongrede 17.15'e kadar oy kullanma işlemi devam etti. Bu saatten sonra sandıklar açılmaya başlandı. Beşiktaş'ta 5 bin 933 üye oy kullandı ve Fikret Orman, 21 sandıklı seçimin 16. sandığın açılmasıyla başkanlığını ilan etmiş oldu.

SON ANDA EK SANDIK AÇILDI...
Kongre öncesi üyeler için hazırlanan sandık sayısı 20 iken son anda 1 sandık daha eklenerek bu sayı 21'e çıktı. Söz konusu sandık, listelerde isimleri olmayan kongre üyelerinin oylarını kullanabilmeleri amacıyla sandıkların bulunduğu bölüme dahil edildi. İlk önce de bu sandık açıldı.

MAZBATALAR BUGÜN ALINACAK!
Beşiktaş'ta kongre dün sona ererken gözler ise şimdi mazbatalara çevrildi. Kongrenin tamamlanmasının ardından yönetimin, bugün Divan Başkanlığı'ndan mazbatalarını almaları ve resmi olarak göreve başlamaları bekleniyor. Yönetim, bugünden itibaren yeni dönem çalışmalarına resmen başlayacak.

HER ŞEY KULÜBÜMÜZ iÇiN!
Beşiktaş Başkanı Orman, kongrede yaptığı konuşmada, "Ne yaptıysak Beşiktaş için yaptık. Zor günleri aştık. Destek olanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kongrede yaptığı konuşmada her şeyi Beşiktaş için yaptıklarını belirterek, "14 aylık görev süremde bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Zor günleri hep birlikte aştık. Artık feda dönemi bitti. Bundan sonra Beşiktaş için yeni bir dönem başlıyor. Camia olarak el ele verdiğimiz sürece aşamayacağımız hiç bir bir sıkıntımızın kalmayacağına eminim. Beşiktaş'ı daha iyi günlerin beklediğine söz verebilirim" ifadelerini kullandı.

KAN VE GÖZYAŞI VADETMiYORUM

Beşiktaş'ta başkan adayı Serdal Adalı, kongre üyelerine yaptığı konuşmada, "Ben size kan ve gözyaş ı vadetmiyorum. Çünkü, bu yüce camia ne kan ne de gözyaşını hak ediyor. Sizlere hep birlikte göreceğimiz güzen günler vadediyorum. Beni destekleyen ve desteklemeyen harkese teşekkür ederim" dedi.

BABA ORMAN DA OYUNU KULLANDI...
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı kongrede yalnız bırakmayan isimlerden birisi de oy veren babası Abdulkadir Orman oldu.

AĞIR TOPLAR DA OY KULLANDI...
Beşiktaş Kongresi'nde camianın ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri de oy kullandı. Kongrede Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Hikmet Çetin, Saadettin Tantan gibi isimlerin yanı sıra eski başkanlardan Serdar Bilgili de sandık başında oy verdi.

HERKESE HAYIRLI OLSUN
Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, seçimin herkese hayırlı olmasını dileyerek, "Bundan sonra sen kazandın, ben kazandım demeden Beşiktaş'ın menfaatleri için seçilen başkanın etrafında kenetlenmenin zamanı gelmiştir. Önemli olan sadece kulübümüzün başarısıdır. Hepimiz bu bilinçle hareket edeceğiz" dedi.

BABALAR GÜNÜ SALONDA KUTLANDI
Adalı Ailesi Babalar Günü'nü Akatlar Spor ve Kültür Sarayı'nda kutladı. Serdal Adalı, kongre salonuna eşi Eren Adalı ve iki çocuğuyla birlikte geldi. Her iki başkan adayı da gelen üyeleri kapıda karşılayarak erkek üyelerin bu özel günlerini bizzat kendileri de kutlayan isimlerden oldu.

TRANSFERLER HABER BEKLİYOR!

Beşiktaş'ta iki adayın da anlaştığı isimler bugünden itibaren kendilerine gelecek haberleri bekliyor. Başkan adaylarının el sıkıştığı hoca adayları ve futbolcularla bugünden itibaren görüşmelere resmiyet kazandırılacak.