Gövde gösterisi

Bordo-Mavililer'de Ünal Karaman, M.Reşit Akçay ve Hami Mandıralı başta olmak üzere yardımcı hocalarla 3'er yıllık sözleşme yapıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Haziran 2013 Güncelleme 07 Haziran 2013, 00:00
Gövde gösterisi

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da hareketli bir gün yaşandı. Bordo-Mavili yönetim M.Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, yardımcıları Hami Mandıralı, Hamdi Zıvalıoğlu, Turgay Karslı, kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, kondisyoner Yannick Obenauer ve idari menajer Serkan Ünver ile 3'er yıllık sözleşme imzaladı.

ÖZ OYUNCU ALACAĞIZ
İmza sonrası Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman camiayı iyi tanıdığını söyleyerek, "Sorumluluk zor iştir. Burada adaleti tesis etmeye çalışıyoruz. Belki az ama öz oyuncu olacağız. Yarışın içinde olacağız" dedi.

TEK SORUMLU KARAMAN
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yaptığı konuşmada sportif alandaki bütün yapılanmanın sorumlusunun Ünal Karaman olacağını söyledi. Hacıosmanoğlu, "Karaman sadece bugünün değil sonraki 10 yılın da planlamasını yapacak. Bundan sonra hiçbir yönetici sportif alanın içersinde olmayacak" diye konuştu.

1461'DEN YENİ OYUNCU GELECEK
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay Ünal hocayla birlikte çok iyi bir çalışma içersinde olacaklarını söyledi. Mustafa Reşit Akçay, "Gençlere güveniyorum. Yabancı oyuncularımızı ise yeniden kazanacağız. 1461 Trabzon'dan yine oyuncu alacağım" ifadesini kullandı.

MEZARIM BURADA OLACAK
Trabzonspor'un yardımcı hocası Hami Mandıralı, takıma hizmet etmek için göreve geldiğini söyledi. Mandıralı, "Trabzon'u sahiplenerek iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Unutulmamalıdır ki benim mezarım bile burada olacak. Trabzonspor'un başarısı için sonuna kadar çalışacağız" dedi.

AKÇAY'A 1.2 MİLYON EURO
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor'dan yıllık 1.2 milyon Euro alacak. KAP açıklamasına göre Sportif Direktör Ünal Karaman yıllık 720 bin TL kazanacak. Ayrıca yardımcı antrenör Hami Mandıralı yılda 360 bin, Alper Boğuşlu ise 180 bin TL kazanacak.