Gekas heyecanı

Bordo-Mavili yönetim bir süredir gündeminde yer alan Gekas'ı bitirmek için her yolu deniyor. Akhisar'la 1 yıllık sözleşmesi bulunan Gekas'ı ikna eden yönetim hafta içinde Ege kulübüyle masaya oturacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Haziran 2013 Güncelleme 03 Haziran 2013, 01:55
Gekas heyecanı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Gekas'la kalkıyor, Gekas'la yatıyor... Bordo-Mavili yönetim bir süredir gündemine aldığı Yunan futbolcuyu her konuda ikna etmeyi başardı. Bugün Trabzon'da olması beklenen Gekas ve menajeriyle ayrıntılı bir görüşme yapılması bekleniyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Gekas transferini büyük bir gizlilik içersinde yönettiği ortaya çıkarken Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ın da Yunan golcünün alınmasına onay verdiği öğrenildi. Gekas'ın Akhisar'la 1 yıllık daha sözleşmesinin olması bu transferde bir pürüz olarak görülmüyor. Bordo-Mavili yönetimin Akhisar kulübüyle bu hafta içersinde Gekas'ın durumunu masaya yatıracağı ve bu transferi büyük ihtimalle sonuçlandıracağı belirlendi. Akhisar'a parayla birlikte takımdan gönderilmesi düşünülen 2 oyuncunun verilmesi hedefleniyor.

TRABZON'DA ÇOK GOL ATACAĞIMA İNANIYORUM
Gekas'ın yakın çevresine artık iddialı bir takımda oynamak istediğini söyleyerek, "Trabzonspor Türkiye'nin en büyük camialarından biri. Elbette oynamak isterim. Benim açımdan sıkıntı yok. Yeter ki Akhisar'ı ikna etsinler. Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olması da benim gitmek istememde önemli bir faktör olacak. Trabzonspor'da çok gol atacağıma inanıyorum" diye konuştu.

33'LÜK GEKAS
Attığı gollerle Akhisar Belediye'yi sırtlayan Yunan oyuncu Gekas, 33 yaşında olmasına karşın sergilediği performansla sadece Akhisar taraftarının değil, herkesin takdirini aldı.