İstanbul'da transfer zirvesi

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın gidecek ve kalacak oyuncularla ilgili raporunu sunduğu öğrenildi. Zirvede takımın eski yıldızları Jaja ve Umut Bulut'un isminin konuşulduğu öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2013 Güncelleme 31 Mayıs 2013, 00:00
İstanbul’da transfer zirvesi

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da İbrahim Hacısalihoğlu'nun başkanlığa seçilmesinin ardından transfer için düğmeye basıldı... Çiçeği burnunda teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, yardımcılığına getirilen Hami Mandıralı ve sportif direktör Fatih Tekke dün İstanbul'da Başkan Hacıosmanoğlu ile bir araya geldi. Teknik direktör Akçay'ın takımda kalmasını ve gönderilmesini istediği isimler hakkında rapor sunduğu öğrenildi. Alınan bilgilere göre Zokora, Celustka ve Adrian dışında tüm yabancılarla yolların ayrılması gündeme geldi. Ayrıca Bordo-Mavili takımın eski yıldızları Jaja ve Umut Bulut'un transferinin de görüşüldüğü öğrenildi. Ocak ayında yeniden Metalist'e dönen Jaja'nın özel hayatıyla ilgili problemlerin Başkan Hacıosmanoğlu'nu tedirgin ettiği ifade edildi.

LİSTEDE ÇOK ÖNEMLİ YERLİ YILDIZLAR BULUNUYOR
Sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Umut Bulut konusunda ise önümüzdeki günlerde Fransız kulübü Toulouse ile masaya oturulacağı da gelen bilgiler arasında. Fakat öncelikle Galatasaray'ın milli futbolcuyla ilgili tavrının bekleneceği de öğrenildi. Trabzonspor yurt içinden ayrıca Sivassporlu Erman Kılıç, Gençlerbirliği'nden Aykut Demir, Elazığspor'dan Serdar Gürler ve Karabükspor'dan Ahmet İlhan'la yakından ilgileniyor.

HAFTAYA TOPLU İMZA TÖRENİ DÜZENLENECEK
Öte yandan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun görevden alınan Tolunay Kafkas ile gönümüzdeki günlerde görüşme yapması bekleniyor. Bu görüşme sonrasında Mustafa Reşit Akçay, Hami Mandıralı ve Fatih Tekke için toplu imza töreni düzenleyeceği belirtildi. Bu arada basketbol şubesi ve 1461 Trabzon'da da yönetim değişikliğinin olacağı öğrenildi. İbrahim Hacısalihoğlu'nun bu konuda çalışmalar yaptığı ifade ediliyor.

UMUT BULUT'UN İLK TERCİHİ G.SARAY
Trabzonspor'un transfer gündemine gelen Umut Bulut'un ilk tercinin Galatasaray'da kalmak olduğu belirtiliyor.