Fener'e yıldız yağmuru

Fenerbahçe, hoca krizinden morali bozulan taraftarının yüzünü yıldız transferiyle güldürmek istiyor. Orta sahaya Real Madrid'li Kaka ile Beşiktaş'tan Fernandes'den birini, stopere de yine Real'li Pepe ile Valencia'lı Rami'den biri alınacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2013 Güncelleme 31 Mayıs 2013, 00:42
Fener’e yıldız yağmuru

İÇİNDEKİLER

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifasıyla sarsılan ve yeni hoca arayışlarına giren Fenerbahçe, diğer taraftan gelecek sezon çok daha güçlü bir kadro oluşturmak için yoğun çaba sarfediyor. Sarı-Laciverti yönetim forvet arkası ve stoper mevkisi için 4 isim üzerinde duruyor. Bunlar içinde en dikkat çekeni olan Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Kaka'da problem bonservis değil, bu futbolcunun aldığı yıllık 10 milyon Euro'luk ücret. Sarı-Lacivertli yönetimin maliyeti düşürmek için Kaka'yı kiralama yoluna gitmeyi planladığı ifade ediliyor. Kaka'nın alternatifi ise tanıdık bir isim. Beşiktaş'ın Portekizlisi Fernandes için de Fenerbahçe'nin şartları zorlayacağı, iyi ilişkiler içinde bulununan Siyah-Beyazlı yönetimin kabul etmesi durumunda 8-9 milyon Euro'luk bir maliyetin gözden çıkartılabileceğıi belirtiliyor. Kulübe yakın kaynaklar, bu iki futbolcudan birinin transferi durumunda Fener yönetiminin Cristian Baroni ve Meireles'ten birini başka bir takıma satabileceğini de ifade ediyorlar.

PEPE FENER'E GELİRSE BÜYÜK SÜKSE OLUR!
Fenerbahçe'de stoper için de arayışlar sürüyor. Daha önce yönetimin istediği ancak Aykut Kocaman'ın veto ettiği iddia edilen Real Madrid'in Portekizli savunma oyuncusu Pepe için girişimler sürüyor. Pepe'nin 8-9 milyon Euro civarında bonservis bedeli bulunuyor. Hırçınlığı ve sertliğiyle tanınan Pepe'nin hücuma katkısı da Fenerbahçe'yi cezbediyor.

ADIL RAMİ FRANSA'NIN BANKOLARINDAN!
Stoper için bir diğer yıldız adayı ise yine İspanya Ligi'nden 28 yaşında olan Valencia'da forma giyen Fas asıllı Fransız stoper Adil Rami'nin Fenerbahçe'nin listesinde. Fransa Milli Takımı'nda forma giyen Rami, 1.90'lık fiziği ve tekniğiyle dikkat çekiyor. Rami'nin bonservis bedeli ise 8 milyon Euro civarında. Transfer gerçekleşirse Yobo satış listesine girebilir.