Sarıgül&Doğan resti

Galatasaray'da bugün listelerin saat 18.00'e kadar teslim edilmesi gerekiyor. Liste hazırlayan Aysal'ın Sedat Doğan ve Emir Sarıgül restleriyle karşılaştığı bildirildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2013 Güncelleme 30 Mayıs 2013, 04:26
Sarıgül&Doğan resti

İÇİNDEKİLER

Seçime doğru giden Galatasaray'da bugün başkan adaylarının listesini resmen açıklaması için son gün. Yönetiminin genç isimlerinden Emir Sarıgül, listesini hazırlayan Ünal Aysal'ın, "Seni yedek yazacağım" demesi üzerine büyük şok yaşadı. Sarıgül'ün Aysal'a "O zaman teşekkür ederim başkanım, beni yönetim almayın" diyerek rest çektiği öğrenildi. Aysal'a bir rest de yönetici Sedat Doğan'dan geldi. Aysal, Mehmet Helvacı'yı yönetime almak istemesi üzerine Sedat Doğan'ın tepkisiyle karşılaştı. Doğan'ın, "Galatatasaray'ın örf ve adetleriyle büyüyen biri olan Helvacı'nın yönetimde yer almasını kabullenemem. Çünkü Adnan Polat mali kongrede konuşmasını bitirdikten yerine dönerken, Mehmet Helvacı, G.Saray Başkanı'nın önünde ayağa kalkmadı. Helvacı varsa ben yokum" diyerek Helvacı'ya karşı çıktığı belirtildi.

CANSUN DA iSTEMEDi: 'YOĞUNUM'
Yönetim Kurulu listesi hazırlayan Ünal Aysal'ı bir ismin daha reddettiği ortaya çıktı.. Yönetime girmek için teklif alan ve önce "Evet" diyen eski başkan Mehmet Cansun'un "İşlerim çok yoğun" gerekçesiyle affını istediği öğrenildi.