Bu Krasic başa bela!

Krasic'in menajeri ile masaya oturan Fenerbahçe yönetimi şoke oldu! Menajer Dejan Joksimovic "Krasic'in gideceği takım Fenerbahçe ayarında olmalı. Alacağımız ücrette fark olursa bu farkı Fenerbahçe Kulübü karşılasın" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2013 Güncelleme 29 Mayıs 2013, 01:48
Bu Krasic başa bela!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yabancı kontenjanını azaltmak için göndermeyi planladığı isimlerden birisi olan Milos Krasic'in menajeri Dejan Joksimovic ile Sarı-Lacivertli yönetimin bir görüşme yaptığı bildirildi. 2016 yılına kadar Fenerbahçe ile resmi sözleşmesi bulanan Krasic'in istekleri kulübü zora soktu. Geçtiğimiz yıl 7 milyon Euro bonservis bedeli ile Juventus'tan transfer edilen Krasic'in menajeri, ağır şartları ileri sürdü. Bu ağır şartlar şunlardan oluşuyor: 1. Ancak Fenerbahçe ayırında bir takıma ancak gideriz. Krasic'in kalitesi ortada. Bu yüzden her hangi takıma sıcak bakmıyoruz. Futbolcumuzun kalitesine uygun takıma okey veririz. Bizim görüşümüz de önemli. 2. Türkiye'de takas olayı olamaz. Türkiye'de sadece büyük takımlar olabilir. Galatasaray ve Beşiktaş olabilir. Ama onun haricinde Türkiye'de hiç bir takıma takas olarak gidemez.

GARANTİ PARADAN TAVİZ VERMİYORLAR
3. Yapılan sözleşme gereği yıllık 2 milyon 300 bin Euro garanti paramız var. Bu rakamın altıda her hangi bir takıkla anlaşma sağlanırsa aradaki farkı Fenerbahçe karşılayacaktır. 4. Eğer bu şartlar altında kulüp bulunamazsa o zaman biz kendi yolumuzu çizme adına bedelsiz olarak bonservisimizi verirseniz sözleşmeyi iptal ederiz.

İŞTE MILOS KRASİC'İN EL YAKAN SÖZLEŞMESİ
Krasic ile yapılan sözleşme şartları ise şu şekilde: Bonservis bedeli olarak 7 milyon Euro verilen futbolcu, 4 yıllık sözleşme çerçevesinde oyuncuya ödenecek yıllık garanti ücret 2 milyon 300 bin Euro, maç başı ücreti 12 bin 500 Euro. Buna göre Krasic, 4 yıl için toplam 9 milyon 200 bin avro garanti ücret alacak.