Milan değil Cimbom

Fransız basını, Galatasaray'ın yeni transferi Chedjou'nun Milan'ın yaptığı teklifi reddederek İstanbul'u seçtiğini yazdı. Kamerunlu yıldız, "Sakatlığımda bile G.Saray benimle ilgilendi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2013 Güncelleme 27 Mayıs 2013, 01:32
Milan değil Cimbom

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Fransa'nın Lille kulübünden transfer ettiği Aurelien Chedjou'nun bugün resmi olarak açıklanması bekleniyor. Fransa'nın en önemli yayın organlarından L'Equipe, Kamerunlu stoper ile ilgili perde arkasında kalmış bir gerçeği ortaya çıkardı.

HİÇ DÜŞÜNMEDEN REDDETTİ
L'Equipe'nin haberine göre Chedjou, İtalyan devi Milan'dan çok cazip bir teklif aldı. Fakat tecrübeli futbolcu bu teklifi geri çevirerek Galatasaray'a imza attı.

DROGBA İLE KONUŞTUM
Gazete, bu kararda Didier Drogba'nın önemli rol oynadığını da belirtti. Öte yandan transferi sonrası ilk kez konuşan Chedjou da Drogba'nın varlığına dikkat çekti. Kamerunlu stoper, "G.Saray çok iyi bir kulüp. Aralık ayında beni ısrarla istediler. Sakatlandığımda bile teması kesmediler. Didier Drogba da beni aradı ve onunla transferimi konuştum" dedi. Fransız basını, Chedjou için Lille'e 7.5 milyon Euro ödeneceği de ifade etti.

24 SAAT İÇİNDE İSTANBUL'DA
Dün Lille formasıyla son maçına çıkan Aurelien Chedjou 24 saat içinde İstanbul'a gelerek G.Saray'la resmi sözleşme imzalayacak.