Adalı Q7 ile geliyor

Serdar Adalı 9 Haziran Pazar günü yapılacak tarihi kongre için kolları sıvadı. Camianın çok sevdiği Adalı, Quaresma'yı yeniden Kartal yapmayı planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2013 Güncelleme 25 Mayıs 2013, 00:00
Adalı Q7 ile geliyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta beklenen oldu... 9 Haziran'da yapılacak olağan seçimli genel kurulda Siyah-Beyazlı kulübün eski futbol komitesi başkanı Serdar Adalı aday olacağını açıkladı. Adalı seçimde aday olmak için bir süredir çalışmalarının sürdüğünü belirtirken yönetim kurulu listesini büyük oranda belirlediğini ifade etti. Önümüzdeki günlerde resmi açıklamayı yapacağı öğrenilen Serdar Adalı'nın kulübün eski yöneticilerinden Murat Aksu ile birlikte hareket ettiği öne sürüldü. Serdar Adalı'nın en büyük hedefinin eski futbolcuları Quaresma'yı Beşiktaş'a geri getirmek olduğu ortaya çıktı.

AKSU 2'NCİ BAŞKAN OLACAK
Adalı'nın aday olması durumunda Quaresma ile ön protokol bile imzalamayı düşündüğü belirlendi. Serdar Adalı'nın Murat Aksu'ya 2. başkanlık teklifi yaptığı ve olumlu cevap aldığı da belirtildi. Murat Aksu'nun, "Koltuk sevdalısı değilim. Beşiktaş'ın çıkarları söz konusuysa göreve hazırım. Sizinle birlikte hareket etmek bana gurur verir. Umarım bu işten Beşiktaş kazançlı çıkar" dediği öğrenildi.

TRANSFERLERİ BİLE PLANLADI
Camianın önde gelenlerinin de kendisine destek vermesi üzerine harekete geçen Serdar Adalı'nın Quaresma dışında yapılacak transferleri bile şimdiden planladığı ortaya çıktı. 9 Haziran'da yapılacak kongreye en güçlü şekilde çıkmak isteyen Serdar Adalı'nın kesenin ağzını açtığı ve transferler için gece gündüz çalıştığı saptandı. Adalı'nın Quaresma'nın dışında çok önemli 2 yabancı yıldızı daha Beşiktaş'a getirmek istediği ve kesenin ağzını açtığı öğrenildi.

Q7&GUTİ'Yİ O GETİRMİŞTİ
Şu an TJK Başkanı olan Serdar Adalı, Quaresma'nın dışında Guti'nin de Siyah-Beyazlı takıma kazandırılmasında başrol oynayan isimdi.

HOCA İÇİN İLK TERCİHİ MUSTAFA DENİZLİ
Serdar Adalı'nın Beşiktaş'ın başına geçecek teknik direktör için de çalışmalar yaptığı ortaya çıktı. Adalı'nın kongreyi kazanması durumunda dün Çaykur Rizespor'dan ayrılan Mustafa Denizli'yi takımın başına getirmek için harekete geçtiği ve tecrübeli hocaya teklif bile yaptığı öğrenildi.

İKNADA SORUN YOK
Adalı'nın Denizli'yi ikna etmesinde bir sorun olmadığı ancak Denizli dışında diğer isimleri de masaya yatırdığı belirlendi.

SON KONGREDE ADAY OLMADI
Beşiktaş'ın yaptığı son kongrede borçların çok olduğu düşüncesiyle aday olmayan Serdar Adalı bu kez geri adım attı. Serdar Adalı'nın en kısa sürede adaylığını resmi olarak açıklaması bekleniyor.