Yıldız yağacak

Kartal'ın Başkanı transferde bu sezon feda yapmayacaklarını söyleyerek, "Bu sene bir değil çok yıldız alacağım. Beşiktaş'a yıldız yağacak" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2013 Güncelleme 24 Mayıs 2013, 02:14
Yıldız yağacak

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la A'dan Z'ye bir röportaj gerçekleştirdik. Orman gündemdeki konuları tüm içtenliğiyle cevaplarken kafalardaki soru işaretlerine cevap verdi. Orman, "Transferde feda yapacak mısınız" sorusuna, "Bu sene çok önemli yıldız ve yıldız adaylarımız var. Bir değil çok yıldız alacağım. Ancak unutmayın ki yıldız almakla her şey olmuyor. İnce eleyip sık dokuyoruz" dedi. Başkan Fikret Orman başta stat ve hoca arayışı olmak üzere birçok konuyu şöyle cevaplandırdı:

TEKNİK ADAM ÇOK İYİ BİR YÖNETİCİ DE OLMALI
"Şu anda hiçbir teknik adamla temasa geçmedik. Şimdi Bayern-Dortmund Şampiyonlar Ligi maçını seyretmeye gideceğim. Benim Heynckes'le görüşeceğim yazılacak. Ben Beşiktaş'ın hocasını bir maçta belirleyebilir miyim? Böyle birşey olur mu? Adam zaten emekliliğini 6 ay önce açıklamış. Teknik adam iyi bir yönetici olmalı. Futbolcular karşılarında kariyerli bir hoca görürse daha bir başka dururlar."

GALATASARAY'DAN AYNI DOSTLUĞU GÖREMEDİK
"Yeni stadımız 42 bin kişilik olacak. Bu statta akustiğe dikkat edeceğiz. Bu önemli bir konu. Burası dünyanın en değerli yeri. Önce stadımızı yapalım, gerisini daha sonra düşüneceğiz. F.Bahçe'ye stat konusunda bize gösterdiği tavırdan dolayı teşekkür ederim. Ancak G.Saray'dan aynı dostluğu göremedik. Komşunun evi yıkılırken yardıma ihtiyacı vardır. Dostluk lafla olmaz."

ÖNDER ÖZEN FENERBAHÇELİ DEĞİLDİR
"Futbol direktörlüğüne getirilen Önder Özen'in Fenerbahçe'den gelmiş olması bazılarını rahatsız ediyor ama beni etmiyor. Gündüz Kılıç Galatasaraylı'dır ama Beşiktaş'ta her zaman çok sevilmiştir. Profesyonelliğin rengi olmaz. Kaldı ki Önder bey Fenerbahçeli değildir. Fenerbahçe'de görev yapmıştır. Bu noktayı çok iyi bilmek gerekir."

AYBABA 2 YILDIR İŞSİZDİ
Fikret Orman, Samet Aybaba'nın kendilerine gelmeden önce 2 yıldır işsiz olduğunu söyledi. Beşiktaş Başkanı, "Samet hocayı biz bir yerden transfer etmedik. Kendisine teklif yaptığımızda 'Ben bu işe varım' dedi. Gelirken güzel geldi, gidişinin de güzel olmasını istiyorum" ifadesini kullandı.

KUPAYI KALDIRACAĞIZ
Orman önceki gün söylediği "Bir Avrupa kupasını kaldıracağız" sözleri için "Bunu inanarak söyledim, inanıyordum, inanıyorum" ifadesini kullandı.



TURGAY DEMİR