Tazminat resti

Aybaba yönetimden tazminatını istedi. Ancak yönetim, "Sadece maaş ödeyeceğiz" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2013 Güncelleme 22 Mayıs 2013, 00:47
Tazminat resti

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'la yollarını ayıran Samet Aybaba dün kulüp binasına gelerek yöneticilerle görüştü. Tecrübeli hocanın Siyah- Beyazlı yöneticilere, "Madem beni istemiyorsunuz o zaman sözleşmenin gereğini yapın. Avukatım bundan sonra konuyla ilgilenecek" diyerek tazminat resti çekti. Aybaba yöneticilerle görüştükten sonra Ankara'ya gitti. Burada F.Bahçe ile Trabzon arasında oynanacak kupa finalini izleyecek olan Aybaba yarın da Osmaniye'ye giderek bir açılışa katılacak.

HOCAMIZ YABANCI OLACAK
Bu arada Samet Aybaba ile görüştükten sonra bir açıklama yapan Beşiktaş Futbol Komitesi üyesi Ahmet Kavalcı, "Samet Aybaba önümüzdeki sezon farklı bir takım çalıştıramaz ise sezon sonuna kadar bizden maaşını alacak" diye konuştu. Kavalcı ayrıca başkan Orman'ın yabancı bir teknik direktör ile anlaşmak istediğini vurgulayarak, "Ancak Heynckes ile ilgili bir girişimimiz yok" diye konuştu.

FUTBOL DİREKTÖRÜ BUGÜN AÇIKLANIYOR

Beşiktaş'ta yeni futbol direktörü bugün Başkan Fikret Orman'ın katılımıyla basın toplantısında açıklanacak. Siyah- Beyazlı kulüpte bir süredir gündemde olan futbol direktörlüğü konusunda birçok kişinin ismi geçerken adaylar arasında Zafer Önder Özen'in ağır bastığı öğrenildi.