Gelin Kadıköy'de oynayın

Beşiktaş yeni sezonda hangi statta oynayacağını düşünürken Aziz Yıldırım'dan gelen davet sevindirdi. Yıldırım, Başkan Orman'a, "Maçlarınızın 6 ya da 7'sini Kadıköy'de oynayın" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2013 Güncelleme 22 Mayıs 2013, 01:01
Gelin Kadıköy’de oynayın

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'den alkışlanacak davet... Başkan Aziz Yıldırım, İnönü Stadı'nın yıkılacak olması nedeniyle stat arayan Beşiktaş'a kapılarını açtı. Aziz Yıldırım, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a, "Sizin sorununuz bizim sorunumuzdur. Stat arayışı içersinde olduğunuzu biliyorum. Bu konuda Fenerbahçe olarak size her türlü yardımı yapmaya hazırız. Gelecek sezon 6-7 maçınızı Kadıköy'de bizim sahamızda oynayın. Bunun için size gereken anlayışı gösteririz. Ancak diğer 6 maçı da Arena'da oynayın. Bunun için Galatasaray'la mutlaka görüşün. Galatasaray, Trabzonspor ve bizimle oynayacağınız maçları da Olimpiyat Stadı'nda oynayın" önerisinde bulundu.

SİZ YETER Kİ GALATASARAY'I DA İKNA EDİN
Aziz Yıldırım, Orman'a her türlü desetği sonuna kadar vereceklerini tekrarlayarak, "Bizim açımızdan hiçbir sorun yok. Siz yeter ki gidin Galatasaray'la anlaşın. Onları da ikna ederseniz başka bir yerde oynamak için stat aramanıza hiç gerek yok. Fenerbahçe bu konuda hep yanınızda olacak" dedi.

FİKRET ORMAN'DAN YILDIRIM'A TEŞEKKÜR
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Aziz Yıldırım'ın bu çağrısına teşekkür ederek, "Böylesine kritik bir dönemde bize kucak açmanız çok anlamlı. Yönetim kurulumuzla bir değerlendirme yaparak kesin bir karara varacağız. Size bu konuda en kısa zamanda cevap vereceğiz. Bu jestinizi unutmayacağım" ifadesini kullandı.

TEKLİF SEVİNDİRDİ
YILDIRIM JEST
Beşiktaş Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Maçlarınızın bir bölümünü stadımızda oynayın" çağrısını mutlulukla karşıladı.

İNÖNÜ YERİNE
4 STAT GÜNDEMDE
Beşiktaş'ın yeni sezonda oynayacağı statlar arasında Saracoğlu, Olimpiyat, Kasımpaşa ve İzmir Atatürk Stadı'nın adı geçiyor.