Aysal'dan yaz temizliği

Başkan Ünal Aysal erken seçim kararı aldı. Sorunlar yaşadığı bazı yöneticilerle yola devam etmeyip kadrosunu güçlendirme kararı alan Aysal'ın Abdürrahim Albayrak, Celal Gürcan ve Adnan Öztürk'ün yerine Haldun Üstünel ve Saffet Ulusoy'u düşündüğü ifade edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2013 Güncelleme 22 Mayıs 2013, 03:55
Aysal’dan yaz temizliği

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da başkan ünal Aysal, yönetim kadrosunda revizyona gidiyor. Sarı- Kırmızılı kulübün başkanı Aysal, olağanüstü seçim kararı alarak Yönetim Kurulu'nu degiştirme yoluna gidiyor. Galatasaray yönetimi dün saat 14.00'de Kalamış'ta tam kadro bir araya geldi. Toplantının ana gündem maddesi Aysal'ın sorunlar yaşadığı bazı yöneticilerle yola devam etmeyip genel kurula gitmek istemesiydi. Toplantının ardından ise beklenen karar çıktı ve yönetim kurulunun verdiği yetkiyle Ünal Aysal olağanüstü kongreye gitme hakkına sahip oldu. Normal şartlarda 2014'ün Mayıs ayında seçime gidecek olan Galatasaray'da seçimin 22 Haziran'da yapılması bekleniyor. Başkan Ünal Aysal'ın Adnan Öztürk, Abdürrahim Albayrak, Refik Arkan, Celal Gürcan ve Ali Gürsoy'un yerine Haldun Üstünel, Saffet Ulusoy ve Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ı alacağı öğrenildi. Aysal'ın Üstünel'i Futbol Şubesi'nin başına geçirmek istediği bildirildi. Yeni yönetimde kesin olmamakla beraber Mehmet Cibara ve Aka Gündüz Özdemir'in de girebileceği konuşuluyor.

BAŞKAN AYSAL, RESMİ SİTEDEN DE DUYURDU!
Galatasaray'da seçimlerin 22 Haziran'da yapılacağı öngürülüyor. Galatasaray'ın aldığı bu kararı resmi siteden de bu ifadelerle duyurdu: "Zorlu, yorucu ama son derece başarılı iki yılımızın sonunda toplantımızda bazı Yönetim Kurulu üyesi dostlarımız dinlenme haklarını talep etmiş bulunuyorlar. Bu nedenle bir Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gitmek ve yönetimi yenilemek kararı alınmıştır."

ALBAYRAK VE DÜRÜST GİDERSE TERİM YALNIZ KALIR!
Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst'ün de şok bir kararla yeni yönetimde yer almayacağı da iddia edilirken Abdürrahim Albayrak'ın da sağlık sorunları nedeniyle görevine devam etmeyeceği ifade ediliyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e yakınlığıyla bilinen bu iki isim eğer yeni yönetimde yer almazsa Fatih Terim'in yalnız kalacağı ve sözleşmesinin yenilenmeyeceği kulislerde konuşuluyor...

ALBAYRAK'IN YERİNE ÜSTÜNEL
Abdürrahim Albayrak'ın gidecek olması taraftarlar arasında üzüntüyle karşılanırken Haldun Üstünel'in gelme ihtimal sevinçle karşılandı.