Alper'i Fener 'KAP'tı

Galatasaray Yönetimi, Alper Potuk transferini dün sabah KAP'a bildirdi. Ancak Fenerbahçe, Alper'i ezeli rakibine kaptırmadı ve yılın bombasını patlattı. Es-Es'ten Veysel Sarı da Fenerli oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2013 Güncelleme 22 Mayıs 2013, 03:00
Alper’i Fener  ’KAP’tı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe transferde bombayı patlattı. Dün sabah Galatasaray'ın KAP'a bildirdiği Alper Potuk, Fenerbahçe'ye gitti. Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe 6 milyon 250 bin Euro+Orhan Şam ve Bienvenu'yü verdi" diye konuştu ve transferi doğruladı. Şahbaz, "Fenerbahçeli yöneticilerle bugün (dün) yapılan görüşmeler sonunda, Alper Potuk transferi için anlaşmaya vardık. Fenerbahçe, Alper için 6 milyon 250 bin Euro+Orhan Şam ve Bienvenu'yü verecek. Bu transfere Alper Potuk da sıcak baktı. Bu transfer hem Alper'e, hem de iki kulübe hayırlı olsun" dedi. Şahbaz ayrıca, Potuk'un bugün menajeriyle birlikte Fenerbahçe Kulübü'ne giderek, imzayı atacağını söyledi.

ALPER POTUK DAHA ÖNCE FENER'İ İSTEMEMİŞTİ
Fenerbahçe daha önce milli oyuncunun transferini bitirmişti ancak Alper, Fenerbahçe'ye gitmek istememişti. Ancak milli oyuncu yeni sezonda Sarı-Lacivertli formayı giymeye hazır olduğunu belirtti. Alper Potuk'u renklerine bağlayan Fenerbahçe'nin orta sahası şimdi her zamankinden daha da güçlendi.

CANLI YAYINDA NUMARASINI DA AÇIKLADI
Veysel Sarı gibi Fenerbahçe ile anlaşan Alper Potuk dün gece bir TV kanalının canlı yayınına bağlanarak önemli açıklamalar yaptı. Milli oyuncu, Fenerbahçe'de rekabete hazır olduğunu ve kendine güvendiğini belirterek, "Yeni takımımda 26 numaralı formayı giymek istiyorum. 26 Eskişehir'in plakası ve benim için anlamı çok büyük" diye konuştu.

VEYSEL SARI DA FENER'DE
Eskişehirspor'dan Alper Potuk'u transfer eden Fenerbahçe aynı takımdan Veysel Sarı'nın da transferini bitirdi. İki genç oyuncu Es-Es'in en önemli ayaklarıydı.