A klasında hoca çok zor

Fikret Orman Aybaba'nın yerine gelecek teknik direktörün 15 gün içinde belli olacağını vurgulayarak, "A klasında bir hocayı almamız zor. En az 10 milyon Euro isterler" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2013 Güncelleme 21 Mayıs 2013, 00:00
A klasında hoca çok zor

İÇİNDEKİLER

Fikret Orman yeni teknik direktör arayışları konusunda ipuçları verdi. Beşiktaş Başkanı, Samet Aybaba'yla yolların ayrılmasından sonra yaptığı açıklamada, "Hynckes gibi isimler telaffuz ediliyor ancak biz bu gibi A klas teknik direktörleri getiremeyiz. Çünkü yıllık 8-10 milyon Euro para isterler. Kuracakları kadroyla birlikte bu rakam 40 milyon Euro'yu bulur. Bizim böyle bir talebi karşılamamız kesinlikle mümkün değil. Keşke ekonomik koşullar iyi olsa da çok ünlü bir hocayı teknik direktör olarak takımın başına getirsek ama bu aşamada bu imkansız" ifadesini kullandı. Hata yapmamak için çok dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizen Orman, "15-20 günden önce yeni teknik direktör bulunmaz. En iyi tercihi yapmak istiyoruz" diye konuştu.

STAT İÇİN ALTERNATİFLERİ İNCELİYORUZ
Fikret Orman gelecek sezon maçlarını nerede oynayacakları konusuna da değinerek, "Olimpiyat, Kasımpaşa, Şükrü Saracoğlu gibi alternatifleri inceliyoruz. Ancak bir eve misafir olarak gidersek o eve rahatsızlık vermememiz gerekir" diye konuştu.

HEDEFİMİZ HER ZAMAN ŞAMPİYONLUK
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hedeflerinin her zaman şampiyonluk olduğunu söyledi. Ligi bu sezon 3. bitirdiklerini hatırlatan Orman, "Gelecek sezon çok daha iyi bir yerde olmak istiyoruz. Planlarımızı buna göre yapıyoruz" ifadesini kullandı.

ÇOK İYİ BİR KADRO KURACAĞIZ
Fikret Orman gelecek sezon çok iyi bir kadro kuracaklarını ifade etti. Beşiktaş Başkanı, "9-10 oyuncuyu göndereceğiz. 5-6 takviye yapmayı düşünüyoruz. Şu anda titiz bir araştırma içersindeyiz" diye konuştu.

BAŞKAN ORMAN'DAN TARAFTARA SÖZ
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman taraftara başarı sözü verdi. Orman, "Onlar yeter ki bizi desteklemeye devam etsin. Onları sevindireceğiz" dedi.