Yer sarı gök kırmızı

19. şampiyonluğunu kazanan Cimbom, kupasına kavuştu. Sahneye çıkmayan yönetim, kupayı gerçek sahiplerine bırakarak büyük jest yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2013 Güncelleme 19 Mayıs 2013, 01:11
Yer sarı gök kırmızı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 10 puan önünde mutlu sona ulaşan Galatasaray, büyük sevinç yaşadı. Üst üste 2. toplamda 19. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, dün kupasına kavuştu. Kupayı futbolcular ve teknik heyet havaya kaldırdı. Sarı-Kırmızılı yönetim ise geçen sezonun aksine sahneye inmedi ve kupayı gerçek sahiplerine yani emekçilere bırakarak büyük jest yaptı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, şampiyonluğu önce Arena'da ardından da düm Türkiye'de coşkuyla kutladı. Arena'da 50 bin taraftar şampiyonluk şarkıları söylerken sokaklar da Sarı-Kırmızılı bayraklarla donatıldı. Türkiye'nin dört bir yanında taraftarlar tura çıktı ve şampiyonluklarını doyasıya kutladılar. Araçlarıyla konvoya çıkan taraftarlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar şampiyonluğu kutladı..

SELÇUK: İNANILMAZ BİR DUYGU!
Maçtan sonra konuşan Selçuk İnan, "Anlatılmaz bir duygu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çok mutluyum" diye konuştu. Hamit ise "Bu sonuna kadar hakedilmiş bir şampiyonluk. Taraftarımız sonuna kadar kutlasın" dedi. Melo ise "Bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bu sezonki şampiyonluk geçen seneki kadar zorluydu. Bu takıma ait olduğum için mutluyum. Umarım gelecek sezon da burada kalırım" dedi.

EMRE ÇOLAK MORAL BULDU!
Ligin 2. arısı fazla forma şansı bulamayan Emre Çolak, sezonun son karşılaşması Trabzonspor maçnda 11'de oynayarak moral buldu. Genç futbolcu mücadeleci oyunuyla alkış aldı.

DROGBA'NIN KUPADAN ŞAPKASI!
Kariyerinde bir çok kupa kaldıran Didier Drogba, bunlara dün bir yenisi daha ekledi. 35'lik yıldız kupayı kafasına geçirip poz verdi.

DROGBA'DAN OBAMA'LI YANIT!
Taraftarın 'DrogbaPartisi' etiketiyle sosyal medyada başlattıkları kampanyaya Drogba, İnstagram'da ABD Başkanı Obama'nın fotoğrafına fotomontaj yaparak cevap verdi.

MİNİK AYSAL DA MAÇA GELDİ!
Ünal Aysal, Trabzon maçına eşi ve çocuğuyla birlikte geldi. Aysal'ın 1 yaşındaki Alin adlı kızının ' Küçük Başkan'' yazılı Galatasaray forması dikkat çekti.