Fenerbahçe de Arena'da zıpladı

Kadıköy'de yaşanan şampiyonluk sevincini değerlendiren G.Saray Başkanı Ünal Aysal, "Geçen sezon F.Bahçeli futbolcular da Arena'da kazandıktan sonra hopladılar, zıpladılar. Ama biz onları alkışladık" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2013 Güncelleme 16 Mayıs 2013, 00:00
Fenerbahçe de Arena’da zıpladı

İÇİNDEKİLER

Fevziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları tarafından 11.'si düzenlenen '100 Yıllık Okullar Spor Şöleni' futbolun önemli isimlerini bir araya getirdi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra, Fenerbahçe eski yöneticisi Ali Koç da şölene katıldı.

KİMSEYLE DÜŞMAN DEĞİLİZ
Derbide yaşanan olayları ve Kadıköy'deki şampiyonluk sevincini değerlendiren Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Geçen sezon da F.Bahçeli oyuncular Arena'da kazandıktan sonra hopladılar, zıpladılar. Ama biz onları alkışladık" dedi. Aysal, yaşanan olayların bir kulübe maledilmemesi gerektiğini de belirterek, "Kimseyle düşmanlığımız yok" diye konuştu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise, "Biz kulüplerin rekabeti sahada. Hepimiz medeni insanlarız. Önümüzdeki haftalarda bir araya gelerek bu işi çözeceğiz" ifadesini kullandı.

ENERJİ TAŞMASI YAŞADILAR

Ünal Aysal, sahada yaşanan olayların nedeninin enerji taşması olduğunu belirterek, "Biz yöneticiler uzlaştırıcı, birleştirici olmalıyız. Bu görevimizi ihmal etmememiz gerekiyor. Bunu yapmaya çalışacağız" dedi.