İstemeyen çeker gider

"Kimsenin kara kaşına kara gözüne muhtaç değiliz" diyen Kafkas, "Bamba ve Colman ayrılmak istiyorlar... Biz hiç kimseyi burada zorla tutacak değiliz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2013 Güncelleme 15 Mayıs 2013, 01:02
İstemeyen çeker gider

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor teknik Direktörü Tolunay Kafkas esti gürledi. "Kimsenin kara kaşına, kara gözüne muhtaç değiliz" diyen deneyimli teknik adam, "Bamba ve Colman kulüpten ayrılmak istiyorlar. Belirli bir bonservis bedeli karşılığında ayrılabilirler. Oynamak istemeyeni zorla oynatamayız. Hiç kimseyi de burada zorla tutacak değiliz" dedi.

ALANZINHO DA HEDEFTE...
Tolunay Kafkas'ın hedefindeki isimlerden birisi de Brezilyalı oyuncu Alanzinho'ydu. Brezilyalı oyuncudan beklediği performansı alamadığını belirten Kafkas, "Kendisine Kayserisponr maçında şans vermiştim, ancak o bunu yateri kadar kullanamadı" dedi.

BU HAFTA AÇIKLAYACAK
Kafkas'ın bu hafta içinde yapacağı bir toplantıyla takımında düşünmedi futbolcuların isimlerini tek tek açıklamaya planladığı da sızan haberler arasında...

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR!
Bir yandan yeni yönetimi bekleyen deneyimli teknik adamın, göreve devam etme olasığını da göz önüne alarak teknik ekibiyle birlikte yeni sezon için oyuncu aramaya devam ettiği belirtildi. Deneyimli hoca, yeni gelecek başkana hazır bir liste sunmayı planlıyor.

GALATASARAY HAZIRLIKLARI BUGÜN

Ligdeki son maçında şampiyon Galatasaray'a konuk olacak olan Trabzonspor, karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başlayacak.