Ben çoktan alıştım anne

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın kızı Gülşen Aybaba, annesi Şeniz Hanım'ı G.Birliği maçına götürdü. Gülşen Aybaba, eşinin yuhalanmasına şaşıran Şeniz Hanım'ı böyle teskin etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2013 Güncelleme 15 Mayıs 2013, 00:34
Ben çoktan alıştım anne

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın kızı Gülşen Aybaba, sosyal paylaşım sitesi twitter'dan gönderdiği bir mesajla koca bir sezonun Aybaba Ailesi için nasıl geçtiğini gözler önüne serdi. Gülşen Aybaba, tarihi İnönü Stadı'nın yıkımı öncesinde futbol mabedindeki son maç olan Gençlerbirliği karşılaşmasına annesi Şeniz Hanım'ı da götürdü. Ancak, eşi Samet Aybaba'ya olan tepkiler Şeniz Hanım'ı oldukça şaşırttı. Kızına dönen Şeniz Hanım, "Babanı yuhalıyorlar kızım" dedi. Gülşen Aybaba'nın annesine cevabı ise Aybaba Ailesi için koca sezonun özeti gibiydi: "Ben çoktan alıştım anne..."

LOCAYA ŞİŞE DE ATILMIŞTI
Babası Samet Aybaba'nın yuhalanması Gülşen Aybaba'nın İnönü Stadı'nda başına gelen ilk olumsuzluk değil. Babasına yönelik tepkiler nedeniyle taraftarlarla pek çok kez karşı karşıya gelen Gülşen Aybaba, Antalya maçında da kendisine şişe atıldığı ve küfür edildiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuş, ancak savcılık soruşturmaya gerek görmemişti.

FANATİZME TEPKİ
Aybaba, F.Bahçe- G.Saray derbisi sonrası Burak Yıldırım'ın öldürülmesini de kınayarak, "Bir takım uğruna genç bir insan ölmemeli" dedi.

ERSAN GÜLÜM'DEN HOCASINA DESTEK!
Beşiktaş defansının etkili isimlerinden Ersan Gülüm, "Hocamız Aybaba'yla nice başarıları hedefliyoruz" diye konuştu.