Veda izdihamı

Beşiktaş'ın sezon sonunda yıkılacak olan İnönü Stadı'ndaki son maçına bilet bulmak imkansız gibi. Yönetim 1 kişinin en fazla 3 bilet alması için tedbir aldı. Buna rağmen talebi bir türlü karşılayamayan yönetim köşeye sıkışmış durumda

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mayıs 2013 Güncelleme 09 Mayıs 2013, 01:37
Veda izdihamı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta bu hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesi bilet izdihamı yaşanıyor. İnönü Stadı'nın sezon sonunda yıkılacak olması nedeniyle bu maç Siyah-Beyazlı takım için aynı zamanda stada bir veda maçı özelliği taşıyor. Yönetim bilet talebine çözüm bulamazken 1 kişinin en fazla 3 bilet alması için tedbir almaya başladı. Anadolu'dan dernekler akın akın maça gelmek isterken kulüpte santraller kilitlendi, bilet sorumluları ise şimdiden telefonlarını kapatmak zorunda kaldı.

EN UCUZ BİLET 30 TL OLACAK
İnönü' deki son maçta en ucuz bilet 30 TL olarak açıklanırken en pahalı bilet 385 TL olarak belirlendi. Bu arada yönetici Umut Güner, "İlk önce yıkım ruhsatı alacağız ve daha sonra işlemlere başlayacağız. Öncelikle şantiye kuracağız. Haziran'ın birinci haftasında yeni açık tribünü yıkacağız. Yıkımın ardından hafriyat çalışmaları başlayacak" dedi.