Seni bir an öldün sandım

Gökhan Gönül yerde kanlar içinde yatarken, Volkan Demirel adeta hıçkırıklara boğuldu. Milli kalecinin, Gökhan'ı öldüğü sandığı için kendini kaybettiği ortaya çıktı. Milli oyuncu kendine geldiğinde ise, "Finale kaldık mı!" diye sordu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2013 Güncelleme 04 Mayıs 2013, 00:55
Seni bir an öldün sandım

İÇİNDEKİLER

Benfica maçında Gaitan'ın tekmesi sonrasında kanlar içinde kalan ve hareketsiz yatan Gökhan Gönül ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başlıyor. F.Bahçe kalecisi Volkan Demirel'in o anda neden ağladığı da ortaya çıktı. Milli kalecinin, Gökhan'a taburcu olduktan sonra, "Seni öyle görünce yerde şok oldum. Bir anda öldün zannettim. Yerde öyle bir yatıyordun ki seni kaybettik sandım. Sana bunu yapanı elimden zor aldılar. O an çıldırdım" dediği öğrenildi. Gökhan'ın Portekiz'de kaldığı hastaneye önce başkan Aziz Yıldırım'ın gittiği bildirildi. Gökhan'ın yaşadıklarından sonra adeta şoka giren Yıldırım, maçın bitimi ile birlikte hemen hastaneye gitti. Yıldırım sabaha kadar idari menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte hastanede kaldı ve futbolcusunun başından bir an olsun ayrılmadı. Ayrıca, milli oyuncu Gökhan Gönül'ün hastanede kendine geldikten sonra ilk sorduğu şeyin, "Finale kaldık mı!" dediği öğrenildi.

OLAY ÇOK HIZLI GELİŞTİ
Gökhan Gönül'ün sakatlanmasına neden olan Gaitan, "Sizi temin ediyorum sakatlamak gibi bir niyetim yoktu. O tarz bir oyuncu değilim. Sadece topa vurmak istedim ancak olay bir hayli hızlı gelişti ve onun kafasına vurmamla son buldu" ifadelerini kullandı.

ELENMEK DAHA KÖTÜ
Dün İstanbul'da uçaktan iner inmez açıklama yapan Gökhan ise, "Beni en çok üzen turu geçemeden tekrar buraya dönüyor olmamız. Şu an iyiyim. Doktor 8 dikiş atıldığını söylüyor. Bana geçmiş olsun mesajı atan taraftarımıza teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

CANIN ÇOK YANDI MI BABA
Benfıca maçında bir anda yere yığılan Gökhan Gönül taburcu olduktan sonra oğlu Baran çok duygusal bir konuşma yaptı. Minik Baran, "Canın çok yandı mı baba!" deyince Gökhan hüzünlü bir gülümsemeyle oğluna öpücük kondurdu.

ARKADAŞ SEVGİSİ BU OLSA GEREK
Gaitan'ın darbesiyle kanlar içinde yerde kalan takım arkadaşı Gökhan Gönül'ün halini gören Volkan Demirel'in gözyaşları tüm Türk basınında manşet oldu. Volkan ile birlikte tüm Türkiye de bu ana ağladı



TÜRKİYE'Yİ AĞLATAN FOTOĞRAF
* Gökhan yerde hareketsiz kalınca başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Onun sağlıklı olması final oynamaktan çok daha önemli. Geçmiş olsun Gökhan.
* Gaıtan'ın Gökhan'ı sakatladığını görünce ağır konuştum! Ama kasıt olmadığını görüntülerden anladım. Ama yine de Fenerbahçe ve kendisi için büyük şanssızlıktı. Devam etseydi belki de finaldeydik.
* Volkan'ın gözyaşları beni de ağlattı. İçte takım içi dayanışma buna denir. Helal olsun hepinize.
* TEkmeye kafa koymak derler. Bunun ne demek olduğunu gerçek anlamda gördük. Mecazlar bu gece gerçek oldu...