Aybaba gidiyor bir Kartal geliyor

Başkan Fikret Orman taraftarın bir türlü gözüne giremeyen Aybaba ile lig sonu yolları ayıracak. Yeni hoca adayları arasında Ertuğrul Sağlam ilk sırada yer alıyor. Ayrıca Rıza Çalımbay ve Mehmet Özdilek de listede bulunuyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2013 Güncelleme 19 Nisan 2013, 00:00
Aybaba gidiyor bir Kartal geliyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta kapalı kapılar ardında ilginç gelişmeler yaşanıyor... Siyah- Beyazlı yönetim yaptığı açıklamalarla Samet Aybaba'ya destek verdiğini bildirmesine rağmen sezon sonunda tecrübeli hocayla kesin olarak yolların ayrılacağı öğrenildi. Başkan Fikret Orman'ın taraftarın gözüne bir türlü girmeyi başaramayan tecrübeli hocayla yollarını ayıracağı ve 3 eski Beşiktaşlı'dan birini takımın başına getireceği gelen bilgiler arasında. Başkan Fikret Orman'ın Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran'la bir değerlendirme yaptıktan sonra 3 aday arasından Bursaspor'dan ayrılan Ertuğrul Sağlam'ın listenin en başına alındığı ve başarılı hocayla temasa geçildiği belirlendi.

ERTUĞRUL SAĞLAM'IN İSTEKLERİ MASAYA YATIRILACAK
Beşiktaş'tan 2008-2009 sezonunun başında ayrılan ve ardından gittiği Bursaspor'u 1 sene sonra şampiyon yapan Sağlam'ın Siyah-Beyazlı takıma geri dönmeye sıcak baktığı ancak yönetimden bazı isteklerde bulunduğu ortaya çıktı. Başkan Fikret Orman'ın Sağlam'ın isteklerini görüşerek bir karara varması bekleniyor. Listede yer alan 2. ismin ise Rıza Çalımbay olduğu belirtildi. Daha önce de Beşiktaş'ı çalıştıran Çalımbay'a bazı yöneticiler sıcak bakıyor.

MEHMET ÖZDİLEK'İN GÖZÜ YÖNETİMDE
Beşiktaş'a gelmek için hiçbir şart öne sürmeyen Çalımbay'ın, "Yarım kalan işlerimi tamamlamak isterim. Beşiktaş benim yuvam" dediği ortaya çıktı. Bu arada Antalyaspor'da uzun süredir görev yapan Mehmet Özdilek'in de listede olduğu iddialar arasında. Daha önce Beşiktaş'ta hocalık yapmayan Özdilek'in, "Bana görev velilirse bunu emir kabul ederim. Beşiktaş'ta büyük başarılara imza atarım. Birkaç takviyeyle büyük işler yaparız" dediği gelen bilgiler arasında.