Kadıköy'de Fener alayı

Borisov ve Plzen maçlarını seyircisiz oynayan F.Bahçe, UEFA'dan men cezası almamak için Lazio maçında olağanüstü tedbirler aldı. 2-0'lık galibiyet sonrası Kadıköy'de Fener alayı vardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Nisan 2013 Güncelleme 05 Nisan 2013, 02:06
Kadıköy’de Fener alayı

İÇİNDEKİLER

Böylesi görülmedi... Kadıköy'de bundan önce oynadığı Borisov ve Plzen maçlarına seyircisinden yoksun olarak çıkan Fenerbahçe, UEFA'dan men cezası almamak için olağanüstü güvenlik tedbiri uyguladı. Başkan Aziz Yıldırım maç öncesi gergin anlar yaşadı. BATE maçı sonrası alınan ertelemeli men cezası nedeniyle tüm hafta boyunca yoğun mesai harcayan Başkan Aziz Yıldırım dün güvenlik tedbirlerinin aksamaması için her şeyle bizzat kendi ilgilendi. Yıldırım maça saatler kala sürekli telefon trafiği kurarak statta alınan önlemleri tek başına yönetti. Fenerbahçe Yönetimi stada her hangi bir yabancı madde ve meşale sokulmaması için ek tedbirler aldı. Normalde taraftarlar stada girebilmek için 2 güvenlik koridorundan geçerken Lazio maçında taraftarlar 3 güvenlik koridorundan geçti.

HAVAALANI SEVİYESİNDE TEDBİR ALINDI

Havaalanı seviyesinde alınan tedbirler nedeniyle güvenlik güçleri detaylı ve dikkatli arama yaptı. Atkılardan çantalara kadar her şey didik didik aranırken kombineler de tek tek kontrol edildi. Bu arada Fenerbahçe maçı için İstanbul'a gelen Lazio taraftarları geniş güvenlik önlemleri altında stada getirildi. Taksim'den 5 otobüsle eskort eşliğinde Kadıköy'e gelen taraftarlar stada olaysız şekilde alındı.

FENERBAHÇE TARAFTARI BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
Saracoğlu Stadı'nda 500'ün üzerinde Lazio taraftarının bulunduğu görüldü. İtalyan kulübünün taraftarlarıyla Fenerbahçeli taraftarlar arasında her hangi bir olayın çıkmaması için polis özel önlem aldı. Bu arada F.Bahçeli taraftarlar maça büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar Türk Telekom kale arkası tribünü boydan boya kaplayan, "Sen sahada biz tribünde" pankartıyla futbolculara mesaj verdi.