Jubilem F.Bahçe'de

Volkan Demirel, Fenerbahçe yönetimi ile sözleşme yenileme konusunda arasında sorun olduğu yolundaki iddiaları kesin bir dille geri çevirdi. Volkan "Jübilemi burda yapmak istiyorum" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2013 Güncelleme 29 Mart 2013, 01:14
Jubilem F.Bahçe’de

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Fenerbahçe'deki geleceği ve sözleşme yenileme konusunda basında çıkan haberlere açıklık getirdi. Fenerbahçe ile kendisi arasında hiçbir sorun yaşanmadığını, bundan sonra da yaşanmayacağını söyleyerek, futbol hayatını Fenerbahçe'de sürdürüp, jübilesini de bu forma altında yapmak islediğini söyledi.

İŞTE O SÖZLER
Volkan şu ifadeleri kullandı: "Öncelikle sözleşmemle ilgili duruma değinmek isterim. Sözleşme ile ilgili hiçbir sıkıntı yoktur. Şu anda önümüzde 3 hedef var (Avrupa Kupası, Türkiye Kupası ve Lig Şampiyonluğu) ve hiçbir şeyin bu hedeflerimizin önüne geçmesini istemediğimiz için açıklama yapmadık ama en kısa zamanda gerekli açıklama yapılacaktır. Ben bugüne kadar Fenerbahçe ile sözleşmem konusunda bir sıkıntı yaşamadım, bundan sonraki dönemde de yaşanmayacaktır"