Baba&kızdan birlikte röportaj!

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, bir kadın dergisi için kızı Buse Terim'e özel röportaj verdi. Terim bilinmeyenlerini kızı için anlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2013 Güncelleme 28 Mart 2013, 00:17
Baba&kızdan birlikte röportaj!

İÇİNDEKİLER

İmparator Fatih Terim, bir kadın dergisinin Nisan sayısına özel kızı Buse Terim'e bir röportaj verdi. Terim'in özel hayatından futbol dünyasına kadar bir çok konuyu Buse sordu Fatih Terim cevapladı. Buse'nin "2 kızınız var. Keşke bir de oğlum olsaydı futbol konuşurduk" diye düşündünüz mü sorusuna Terim, "Hiç eksikliğini hissetmedim. Zaten ikinizle de futbol konuşuyorum" diye cevap verdi. Modacı Buse'nin "Giyim tarzınız nasıl" diye sorduğu soruya ise Terim, "Ben klasik bir adamım. Klasiğin geçmeyen modasını ve dinamizmini seviyorum" diye yanıtladı.

REAL MADRİD'DEN KORKMUYORUZ
Fatih Terim, Real Madrid maçı öncesi İspanyol basınına iddialı açıklamalar yaptı. Terim, "Bizim için zorlu bir kura oldu. Mourinho, dünyadaki en iyi takımlardan birine ve oyuncularına sahip. Saygı duyuyoruz ama korkmuyoruz" dedi.

TERİM'DEN KIZINA BUSE
Bir kadın dergisinin Dergisi'nin Nisan sayısına özel Terim, kızı Buse Terim'e çok özel röportaj verdi. Terim özel hayatını kızıyla paylaştı.