Bu haber Aslan'ı İnter'letecek

Galatasaray'da 1.5 yıl içinde çok önemli başarılara imza atan Fatih Terim yeniden Avrupa'nın gözdesi oldu. İtalyan gazeteleri, Inter'in Başkanı Massimo Moratti'nin listesinde yer alan teknik adamları yazdı ve en tepeye de İmparator Terim'i koydu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2013 Güncelleme 21 Mart 2013, 00:00
Bu haber Aslan’ı İnter’letecek

İÇİNDEKİLER

Türk futbol tarihinin en başarılı teknik direktörü olan Fatih Terim, Galatasaray'daki üçüncü döneminde çok önemli hedeflere yürüyor... 1.5 yıl önce, Sarı-Kırmızılı takım çok zor durumdayken göreve gelen İmparator, önce Süper Lig ve Süper Kupa şampiyonlu yaşadı. Bu sezon ise adım adım lig şampiyonluğuna giderken Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı en iyi 8 takım arasına sokarak büyük bir başarının altına imza attı. Yaşanan bu başarılar Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin Fatih Terim'e olan ilgisini de artırdı. Geçtiğimiz günlerde İtalyan basını, Roma'nın sezon sonunda tecrübeli teknik adama teklifte bulunacağını öne sürmüştü. Daha önce Fiorentina ve Milan gibi büyük takımlarda görev yapan Terim'in Çizme'de büyük iz bıraktığı belirtilmişti. İtalyan basını dün de Galatasaray camiasının canını sıkacak bir haber daha yayınladı. İddialara göre Jose Mourinho'nun gidişinin ardından bir türlü istediği sonuçları alamayan Inter'in listesinde Fatih Terim yer alıyor. İtalyan kulübünün başkanı Massimo Moratti'nin listesini yayınlayan gazete ve internet siteleri, en tepeye İmparator Fatih Terim'i koyarken görüşmelerin sezon sonunda başlayacağını öne sürdü.

İTALYAN FUTBOLU İLE GÖRÜLECEK HESABI VAR
Morattı ile Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Wesley Sneijder'in transferi sırasında çok iyi ilişki kurduğunu belirten gazeteler, "İki iyi dost, yakında Fatih Terim konusunda masaya oturabilir. Moratti artık yenilmez bir takım kurmak istiyor ve bu takımın başına da Terim'i düşünüyor. Türk teknik adamın da İtalyan futbolu ile görülecek bir hesabı var" yorumunu yaptı.

AYSAL: BİZİ BIRAKIP ASLA GİTMEZ
Galatasaray cephesinde ise ortaya atılan son iddialar sıkıntı yaratmış durumda... Fakat Başkan Aysal'ın yakın çevresine, "Fatih hoca ile yapacak çok işimiz var. Bizim hedefim 3 yıl içinde Avrupa'nın en iyi 5 takımından biri olmak. Bizi asla bırakmaz" dediği de belirtiliyor.

İMPARATOR SORULARI YANITSIZ BIRAKIYOR
G.Saray'la birlikte çok önemli başarılara imza atan Fatih Terim, kendisine Avrupa'dan gelen tekliflerle ilgili sorular sorulara yanıt vermiyor. Tecrübeli hoca, şu anda tek düşüncesinin G.Saray'ın başarısı olduğunu belirtiyor.
.

Savaş ÇORLU