Kazan ve bekle!

Bugün Beşiktaş, rakibini yenerek zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2013 Güncelleme 16 Mart 2013, 03:12
Kazan ve bekle!

İÇİNDEKİLER

Bugün Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Beşiktaş, bu maçı 3 puanla kapatıp şampiyonluk yolundaki rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyecek. Aybaba, "Artık telafisi olmayan maçlar oynuyoruz" dedi

Süper Lig'in 26. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek Beşiktaş, rakibini yenerek zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor. Beşiktaş'ın hedefi bu maçı kazanarak Galatasaray ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini beklemek olacak. Trabzonspor maçında sakatlanan Ersan Adem Gülüm'ün bugün Kasımpaşa karşılaşmada takımdaki yerini alması bekleniyor.

FERNANDES SEVİNCİ
Trabzonspor maçında sakatlanan Manuel Fernandes'in, Kasımpaşa maçında oynama olasılığı belirdi. Trabzonspor karşılaşmasında sol uyluk arka adalesinde ağrı oluşan ve adalesinde zorlanmaya bağlı ödem ve küçük bir alanda kanama tespit edilen Portekizli oyuncunun 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Ancak, sakatlığında iyileşme olan tecrübeli oyuncunun kesin durumunun bugünkü idmanda belli olacağı bildirildi. Mustafa Pektemek de kadroya dahil edilebilir.

SAMET AYBABA: DİKKAT ETMELİYİZ
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Artık her maç final gibi. Hiçbir maçın diğerinden farkı yok. Çok dikakli olmalıyız. En küçük bir hata bizi hedeften uzaklaştırabilir" dedi.

3 PUANA ODAKLANDIK
Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu İbrahim Toraman, Kasımpaşa'nın güçlü bir ekip olduğunu ve dikkatli olmak zorunda olduklarını söyledi. Toraman, "3 puana odaklandık. Taraftarımızın önünde başaracağız" dedi.