3 kulvarda Fener alayı

UEFA Avrupa Ligi'nde ve Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden Fenerbahçe, şimdi lig şampiyonluğu için hesaplar yapmaya başladı. Sarı-Lacivertli ekibin kadro genişliği, oyun kalitesi ve kazanma azmi tüm camiayı umutlandırıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mart 2013 Güncelleme 12 Mart 2013, 01:13
3 kulvarda Fener alayı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe sonunu getirmeyi başarırsa tarihinin altın yılını yaşayabilir. UEFA Avrupa Ligi'nde ve Türkiye Kupası'nda büyük bir başarıyla yoluna devam eden Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Beşiktaş yenilgisiyle kırılan şampiyonluk umutlarını lider Galatasaray'ın Gençlerbirliği önündeki beklenmedik yenilgisi ve hemen ardından gelen Bursaspor galibiyetiyle tazelemeyi başardı.

3 KUPAYI DA İSTİYORLAR
UEFA ve Türkiye Kupası'nı müzesine götürme hedefinde kararlılıkla ilerleyen Fenerbahçe'de şimdi herkes kağıdı kalemi eline alıp şampiyonluk hesapları yapmaya başladı bile. Şampiyonluk yarışının içinde olan 3 büyük takımın da kalan 9 haftada birbirinden zorlu maçlar dikkat çekiyor.

KRİTİK MAÇLAR VAR
Özellikle düşme hattında ve hemen üzerindeki takımlarla oynanacak maçlar şampiyonluk yarışında kritik bir öneme sahip gibi görünüyor. Süper Lig'in 3. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ise kalan maçlardaki büyük önemini hemen ortaya koyuyor. Devre arasında kadroya dahil edilen Pierre Webo, Emre Belözoğlu ve Reto Ziegler'in takıma uyumunun yanında yüksek katkısı, ve bunun yanında bu futbolcuların performansıyla birlikte diğer futbolculardan alınan verimin de artması Fenerbahçe'yi 3 kulvarda tutmayı başaran en önemli etken olarak gözüküyor.

FENER İÇİN KRİTİK HAFTA
Geçtiğimiz haftayı müthiş bir karla kapatan Fenerbahçe, perşembe gecesi Plzen'i eleyip Antalya'yı deplasmanda geçerek iyice düzlüğü çıkmayı hedefliyor. Galatasaray'ın Kayseri'de kaybedebileceği puan ya da puanlar Fener'e bir altın hafta daha yaşatabilir.