4 nala şampiyonluğa

Galatasaray ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada Bursaspor'u Emre, Meireles, Kuyt ve Sow ile deviren Sarı-Lacivertliler, zirveyle aradaki puan farkını 4'e indirmeyi başardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2013 Güncelleme 11 Mart 2013, 01:10
4 nala şampiyonluğa

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe zirveyle arasındaki puan farkını 4'e indirdi. Sarı-Lacivertliler dün akşam Bursaspor'u evinde 4-1 mağlup etti. Fenerbahçe kritik mücadelenin henüz 2. dakikasında kalesinde şok bir gördü.

PERDEYİ SESTAK AÇTI
Timsah'ın Arjantinli yıldızı Batalla, 2. dakikada Sestak'ın önüne harika bir top attı. Slovak futbolcu da topu Volkan'ın sağından ağlarla buluşturdu ve Bursaspor, Kadıköy'de 1-0 öne geçti.

KUYT'IN ŞUTU DİREKTE
Dakikalar 12'yi gösterdiğinde ise Fenerbahçe'nin beraberik golü geldi. Emre, ceza yayı üzerinde iki Bursalı oyuncuyu çalımladıktan sonra uzak köşeye yaptığı plase vuruşla skoru 1-1 yaptı. 22. dakikada ise Emre'nin müthiş pasında Kuyt kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşu direkten geri geldi. 28'de bu kez Sow gole yaklaştı. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Carsson çok iyi bir zamanlamayla topu çıkardı.

İKİNCİ GOLDE İTİRAZ
50. dakikada ise Fenerbahçe aradığı golü buldu. Mehmet Topuz'un ortasında Carsson topu elinden kaçırdı ve Meireles topu ağlara gönderdi: 2-1. Bu pozisyonda Bursaspor uzun süre faul itirazı yaptı. 75'te ise Dirk Kuyt ceza sahasında boşta kalan topu ağlara gönderdi ve fark 2'ye çıktı. Herkes maçın bu skorla biteceğini düşünürken, 88. dakikada Moussa Sow'un golünü izledik ve karşılaşma 4-1 F.Bahçe'nin üstünlüğüyle bitti.

FENER'İN 4 ATTIĞI İKİNCİ MAÇ OLDU
Fenerbahçe, Süper Lig'de rakiplerine ikinci kez 4 gol attı. Kanarya daha önce de Saracoğlu'nda G.Birliği'ni 4-1 yenmişti.