Burası Arena buradan çıkış yok

Ligin 16. haftasında Fenerbahçe'yi Arena'da 2-1 yenen lider Galatasaray 18. haftada ise Beşiktaş'ı aynı skorla devirmişti. Cimbom dün de takipçisi Antalya'ya şans tanımadı ve son 48 haftanın 46'sını zirvede geçmeyi başardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2013 Güncelleme 11 Şubat 2013, 00:57
Burası Arena buradan çıkış yok

İÇİNDEKİLER

Rahat bir oyunun ardından takipçisi Antalyaspor'u 2-0 yenen Galatasaray, TT Arena'da rakiplerine şans tanımıyor... Cimbom seyircisi önünde oynadığı son 3 maçta, zirvedeki rakiplerini evine puansız göndermeyi başardı.

MÜTHİŞ SERİYE DEVAM
Ligin 16. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Bekir (k.k.) ve Selçuk İnan'ın golleriyle deviren Galatasaray, 18. haftada ise Arena'da Beşiktaş'ı konuk etti. Sarı-Kırmızılılar bu derbiyi de Emre Çolak ve Riera'nın golleriyle kazanmyı başarmıştı. Cimbom dün de sezonun flaş takımı olan Antalyaspor'u çok üstün bir futbolla 2-0 yendi ve müthiş serisini sürdürdü.

ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA
Geçtiğimiz sezon nefesleri kesen bir mücadelenin ardından Fenerbahçe'nin önünde şampiyonluğa ulaşan Galatasaray bu sezon da adım adım hedefe gidiyor. Sarı- Kırmızılılar ligde son 48 haftanın 46'sında liderliği kimseye bırakmadı ve müthiş bir istatistiğe imza attı.

BURAK, ANTALYA'YI SEVİYOR!
Cuma günü ligde Akhisar deplasmanına konuk olacak Galatasaray ardından sezonun en önemli maçlarından birisine Schalke karşısında çıkacak. Öte yandan Antalyaspor filelerini dün iki kez havalandıran Burak Yılmaz son iki sezonda Kırmızı-Beyazlı takımı karşı 6 gol atmayı başadı. Burak bu gollerin 5'ini ligde, birisini ise kupada kaydetti.

HAMİT: BÜYÜK TAKIM HER SİSTEMİ OYNAR
Galatasaray'ın orta sahadaki yıldızlarından Hamit Altıntop, "Büyük takımlar her sistemi uygulamalıdır. Biz de bunu yapıyoruz. Sneijder ve Drogba bize güç kattı" dedi.

TARAFTARLAR ADETA AKIN ETTİ
Türk Telekom Arena'daki kritik maçta Sarı- Kırmızılılar takımlarını yalnız bırakmadı. Maç öncesi tezahüratlar yaparak takımlarına destek veren Galatasaray taraftarları, oyuncuları da tribünlere çağırarak tek tek alkışladılar. Vefat eden TFF başkanlarından Doğan Andaç için saygı duruşu yapıldı.