Kocaman'dan gece tarifesi

Fenerbahçe'de yine kadro dışı şoku yaşanıyor! Kocaman'ın Stoch ve Krasic'i gece hayatına düşkünlüğü nedeniyle kadroya almadığı iddia edildi. Geçen hafta sakatlığı bulunan Stoch tamamen iyileşmesine rağmen 18'e giremedi. Kocaman, Hasan Ali yerine de Ziegler ve Caner'i tercih etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2013 Güncelleme 10 Şubat 2013, 00:31
Kocaman’dan gece tarifesi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 20. haftasında bugün zorlu Mersin İdman Yurdu deplasmanına konuk olacak olan Fenerbahçe'de dün açıklanan maç kadrosu yine herkesi şaşırttı! Aykut Kocaman'ın açıkladığı maç kadrosunda Milos Krasic, Miroslav Stoch ve Hasan Ali Kaldırım'ın ismi yoktu.

STOCH'UN SAKATLIĞI GEÇTİ
Ama işin en çok dikkat çeken tarafı bu 3 ismin geçtiğimiz hafta Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Sivasspor maçının kadrosuna da alınmamış olması. Kulübe yakın kaynakların verdiği bilgiye göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Stoch ile Krasic'i, gece hayatına olan düşkünlüğü ve yapılan uyarılara kulak asmaması nedeniyle kadro dışı bıraktığı yönünde. Stoch'un geçtiğimiz hafta hafif sakatlığı vardı ama şimdi tamamen iyileşmiş durumdaydı. Ara transferlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de, teknik patron Kocaman kadro derinliğinin verdiği avantajla en iyi performansı gösteren ve disiplin talimatlarına en çok riayet eden isimleri kadroya alarak mesaj vermek istiyor.

BAŞKA SÜRPRİZLER DE KAPIDA!
Hasan Ali'nin kadroya alınmayışı ise Krasic ve Stoch'daki sebeplere dayanmıyor. İlk yarıda lig, kupa ve UEFA'da sol beki adeta tek başına sırtlayan genç futbolcuyu dinlendirmek isteyen Kocaman'ın, sol bekte Ziegler ve Caner'in değişmeli oynayabileceğini de hesap ederek Hasan Ali'yi kadroya almadığı ifade ediliyor. Fenerbahçe'deki kadro rekabeti önümüzdeki haftalarda birçok sürpriz kararları da beraberinde getirebileceği de gelen haberler arasında.

MEHMET TOPUZ FORMAYA YAKIN!
Teknik patron Kocaman'ın bugün Kuyt'ı dinlendirmesi bekleniyor. Son maçlarda iyi performans gösteren Mehmet Topuz, son anda bir değişiklik olmazsa Mersin'de 11'de sahaya çıkacak.

FENER MERSİN'DE MORAL ARIYOR!
Geçtiğimiz hafta Kadıköy'de Sivas'a boyun eğen Fenerbahçe, bugün saat 16.30'da Mersin deplasmanında ter dökecek. Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki maçı Özgün Yankaya yönetecek. Fenerbahçe'de Afrika Kupası'ndaki Yobo kadroda yok. Stoch, Krasic ve Hasan Ali de kadroya alınmadı. Mersin'de Mustafa Keçeli, Ömer ve Yattara'nın sakatlığı var.

KOCAMAN, HATAYA TAVİZ VERMİYOR!
Ara transfer döneminde Webo, Emre Belözoğlu ve Reto Ziegler'i kadrosuna katan Fenerbahçe, 3 kulvarda da mücadele verebilecek bir kadro derinliğine ulaştı. Bu durumu avantaja çevirmek isteyen Aykat Kocaman, antrenmanda performansa ve disipline göre forma vererek takım içi rekabeti arttırmaya çalışıyor. Gece gezmelerini çok seven Stoch ve Krasic'in kadro dışı kalması ciddi bir uyarı olarak algılandı.