Vleminckx yazılır gol diye okunur

Süper Lig'in ilk yarısının flaş takımı MP Antalya evinde bozguna uğradı. Konuk ekip Gençlerbirliği'nin gollerini Belçikalı yeni transfer Vleminckx (4) ve Musa atarken; Murat, Diarra ve Isaac'in golleri MP Antalya'ya yetmedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ocak 2013 Güncelleme 21 Ocak 2013, 00:39
Vleminckx yazılır gol diye okunur

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in ilk yarının flaş takımı Medical Park Antalyaspor erteleme maçında Akhisar Belediye'ye yenilip liderle puanını eşitleme şansını yine dün de kullanamadı.

4 DAKİKADA SKOR 2-0 OLDU
Sahasında G.Birliği'ni ağırlayan Antalya, rakibin yeni transferi Vleminckx'in yağmur gibi gelen golleriyle daha ilk yarıda şok oldu. Henüz 2. dakikada Hurşut'un ortasında savunmadan seken topu kontrol eden Vleminckx, kaleci Hakan'dan sıyrılıp dar açıdan golü buldu: 0-1. 4'te Ermin Zec'in ortasında Tosic'in kafa vuruşu üst direkten döndü. Topu takip eden Vleminckx kafa vuruşuyla skoru 0-2 yaptı. 8'de Murat Duruer serbest atışta topu barajın üstünden ağlara yolladı: 1-2. Ancak 23'te Jimmy'nin ortasını karşılamak isteyen Musa'nın ters vuruşu kendi kalesine gitti: 1-3. 28'de Cem Can'ın ortasında topu göğsüyle kontrol eden Vleminckx henüz yarım saat olmadan üçüncü golünü attı: 4-1. 39'da Murat Duruer ortasında Diarra vücut çalımı ile kaleciyi geçip topu filelere gönderdi: 2-4.

SON NOKTA MAÇIN ADAMINDAN
59'da Aissati'nin kornerinde karambolde Isaac farkı bire indirdi: 3- 4. Maça damga vuran adam skoru da belirledi. 83'te kornerden Petrovic'in ortasında arka direkte yükselen Vleminckx'in kafa vuruşu filelere gitti: 3-5.

VLEMİNCKX BU SEZON 4 GOL ATAN İLK İSİM
G .Birliği Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın tatil için gittiği Belçika'dan getirdiği Björn Vleminckx, bu sezon bir maçta 4 gol birden atan ilk futbolcu oldu. Üstelik bunu ilk maçında gerçekleştirdi.

ÖZDİLEK: DÜŞÜŞ YOK KAYBETMEK NORMAL
Maçın ardından konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Düşüşte olduğumuzu düşünmüyorum. Kaybetmek futbolun doğasında var" dedi. G.Birliği'nin hocası Fuat Çapa ise "Skor olarak memnunun ama oyun olarak değil" ifadesini kullandı.

GENÇLER'DEN TAM İSABET
Ara transfer döneminde G.Birliği'ne gelen Belçikalı Vleminckx, ilk maçında 4 gol tarak flaş bir başlangıç yaptı.