7 bela Belediye

Siyah-Beyazlılar, Holmen'in 22. dakikada attığı gole 28. dakikada Tomas Sivok ve 57. dakikada Olcay ile yanıt verip 2-1 öne geçti. Fakat 65. dakikada Doka'nın şutu Beşiktaş'ın zirve hayallerini sona erdirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2013 Güncelleme 20 Ocak 2013, 00:00
7  bela Belediye

İÇİNDEKİLER

Kartal'a yine Belediye'den izin yok!.. Beşiktaş'la oynadığı son 6 maçta da yenilmeyen İstanbul Büyükşehir Belediye dün de 2-2'lik sonuçla rakibini liderlikten etti. Kartal böylece Galatasaray'ın yenilgisiyle eline gelen fırsatı tepmiş oldu.

KARTAL'DAN JET YANIT
Tempolu geçen ilk yarıda karşılıklı pozisyonlar vardı. 18. dakikada Holosko'nun sağ çaprazdan yaptığı vuruş auta gitti. 21. dakikada Visca'nın sert şutu az farkla auta çıktı. Konuk İstanbul BB, 1 dakika sonra öne geçti. Webo'nun pasıyla ceza alanına giren Holmen, plase vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1. Fakat Beşiktaş'ın yanıtı gecikmedi. 28. dakikada Oğuzhan'ın kornerinde Sivok iyi yükselip Eduardo'yu mağlup etti: 1-1.

TOP SIVOK'A ÇARPTI
İkinci yarıya daha etkili giren Beşiktaş, 58. dakikada öne geçti. Almeida'nın şık topuk pasında Olcay uzak direk dibine mükemmel vurdu: 2-1. Fakat 7 dakikada sonra maça birkez daha eşitlik geldi. Doka'nın şutu Sivok'un sırtına çarparak ağlara gitti: 2-2. 89. dakikada Webo'nun mükemmel pasında Cihan'ın şutu adeta direği yaladı. 1 dakika sonra Beşiktaş gole yaklaştı. Ama Emre Özkan pozisyonu yarcayınca İnönü Stadı'nda puanlar paylaşıldı.

BEŞİKTAŞ KALESİNİ KAPATAMIYOR
Savunma sorunlarını bir türlü çözemeye Beşiktaş ligde üst üste 8. maçta da kalesinde gol görmekten kurtulamadı.

HASRET 127 HAFTAYA ÇIKTI!

Beşiktaş eğer dün İnönü Stadı'nda konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye'yi yenseydi ligde tam 126 hafta sonra haftayı lider tamamlayacaktı. Fakat rakibiyle 2-2 berabere kalan Siyah-Beyazlılar'ın zirve hasreti 127 haftaya çıktı.

EN BÜYÜK DARBE KARTAL'A
İstanbul BB 4 büyüklerden 6 sezonra oynadığı 43 maçta 45 puan topladı. Beşiktaş 16 puanla ilk sırada yer alıyor.