Top çizgiyi geçmezse gönderirim!

"Top çizgiyi geçmezse ne yaparsınız" sorusuna Ünal Aysal, "Topu çizgiden geçiremeyeni gönderirim" diyerek futbolcu ve Terim'e ince bir mesaj gönderdi. Aysal, Adnan Öztürk ile ilgili ise "İsterse şapkasını alıp gidecek kadar cesurdur" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ocak 2013 Güncelleme 09 Ocak 2013, 00:00
Top çizgiyi geçmezse gönderirim!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, GS TV'de "Başkanın Ajandası" adlı programda gündeme dair açıklamalar yaptı. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Aysal, canlı yayın sırasında stattan transfere, mali yapıdan yönetimle arasındaki gerginliğe birçok konuya açıklık getirdi.

İSTEYEN ALIR ŞAPKASINI GİDER!
"Top çizgiyi geçmezse ne yaparsınız" sorusu üzerine futbolcu ve Terim'e ince bir mesaj gönderdi: "Topu çizgiden geçiremeyini gönderirim..." Fatih Terim ve yönetimle arasında olduğu iddia edilen problemler üzerine konuşan Aysal, "Kulüplerde bir hiyerarşi vardır. Fatih hoca değerli bir profesyonel. Her profesyonel başkanla irtibat halindedir. Kimi oynattı oynatmadı karışmam, soyunma odasına hiç inmem" diye konuştu. Adnan Öztürk ile ilgili ise "Benim hiçbir yöneticiyle aram açık değil. İsteyen gelir, sorunu çözeriz. Öztürk'ün bugüne kadar bana söylediği bir sorunu olmadı. Olursa da şapkasını alıp ayrılabilek kadar medeni ve cesur bir insan" dedi.

STADIN ZEMİNİ BEŞİKTAŞ'A YETİŞEBİLİR!
Stadın zeminin komple değiştiğini belirten Aysal, "Göreve geldiğimizde bir stad bulduk sevinci içindeydik ancak zaman içinde gördük ki bazı eksiklerimiz var. Cluj maçında kötü bir tecrübe yaşadık. Zemin kötüydü. Komple değiştirmek için harekete geçtik. Şansımız yanımızda olursa Beşiktaş maçına yetişebilir. Olmazsa derbi Olimpiyat Stadı'nda oynanacak" dedi. Ünal Aysal'ın diğer açıklalamarı şöyle:

TARZAN'I MI İZLEDİLER
Federasyonun alt kurullarıyla ilgili endişelerimiz vardı. Bunda da haklı çıktık. Disiplin kurulu bir ceza veriyor, tahkim bunu indiriyor. Ben buna itiraz edince ceza alıyorum. Biz mesela Engin olayında tahkime müracaat ettik, ancak laf olsun diye. Ceza da pat diye çıktı. Başka bir takım müracaat ediyor, 12 maç 4 maça iniyor. 6 saatlik video sonucunda. Buna ne gerek var. 4-5 dakikalık bir iş bu. Tarzan filmi mi izlediler?

ARENA'YA CAM GELİYOR
Stadın soğuk hava akımına sebep veren bölgesini cam ile kapatacağız. Özel ısıtma sistemi için siparişi verdik. 2 ana konu çözüldü. Altyapıyı da yaptığımızda 3 konuyu çözüyoruz. Elektronik bilet de gelince bir sorunu daha atlatmış oluyoruz. Salon için stadın yanında bir yer düşünüyoruz. Bir sorun olmazsa, basketbol ve voleybol için katiyetle böyle bir stad yapacağız. Hentbol yerine santranç, tenis gibi projelere öncelik verdik.

SELÇUK HEYECAN VERİYOR
Zaman içinde bazı oyuncuların ayağına top geldiği vakit heyecanlanıyorsunuz. Örneğin Selçuk bir frikik atışı yaptığında heyecanlandırıyorum. Ancak başkası bir frikik attığında heyecanlanmıyorum. Sorunuza böyle cevap veririm. Yönetim Kurulu'nda önemli bir karar aldık. Bu sene GS TV bütçemizi ciddi bir şekilde arttırma kararına vardık. Tahmin ediyorum 2014 senesi sonundan önce GS TV istediğimiz olgunluğa erişmiş olacak.

SCHALKE DAHA KOLAY!
Schalke'yi çekerek iki kez sahamızda gibi oynamanın avantajını yakaladık. Taraftarın bu sevincini de ben bundan dolayı algıladım. Schalke'yi geçersek ciddi başarılı olduğumuzu düşünürüm. Ancak elenirsek de sorun değil. Galliani '4 senedir ne zaman çeksek bize Barcelona geliyor' dedi. Barcelona gelse yine çıkıp aslanlar gibi oynayacaktık. Ama Schalke ile oynamanın Barcelona ile oynamaktan daha kolay olduğu açık.

KARDEŞİM KOYU FENERLİ
Galatasaray ve Fenerbahçe bayan basketbol takımları beraber döndü. Galatasaraylı kızlar şampiyon oldukları halde sevinmedi. Kendi sevincini sınırlamak büyük bir irade işi. Kızlarımızı kutluyorum. İnşallah diğer gençlerimize de örnek olur. Benim iki kardeşimden biri Beşiktaşlı diğeri Fenerbahçeli. Abim Fenerbahçeli, kız kardeşim Beşiktaşlı. Hiçbir kulüp şahışlara bağlı değildir. Ben zorluk çıkarırsam ben değişirim.

HERKES SATILIK!
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kaleci Muslera ile ilgili çıkan transfer haberleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

HER FUTBOLCU GİDEBİLİR
Muslera'yı şuan satmayı düşünmediklerini belirten Aysal, "Muslera'yı bugün satmayı düşünmüyorum, böyle de bir teklif gelmedi. Ancak iş adamı olarak söylüyorum, her mal alınır satılır. Futbolcular da kulüplerin bir nevi malıdır. Arda Turan gitti, Muslera da gidebilir. Muslera değerini bulduğu zaman satılacaktır. Ancak şu anda düşünmediğimiz bir konu" dedi.

5 GAZETECİYE KARŞI AYSAL!
G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın daveti üzerine 5 gazeteci GS TV'deki "Başkanının Ajandası" programına katıldı. Rıdvan Dilmen'in tepkiler üzerine programa gelmediğini de belirten Aysal, "Umarım bir gün Fenerli gazeteciler de gelir" dedi.