Burak'ın yüzü bile yok

Şener, taraftarın Burak Yılmaz'a gösterdiği tepki için, "Bunlar normal. Hatta bir daha olmaması için gözdağıdır. Burak futbolun yüzkarası bile değildir çünkü onun yüzü dahi yok" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Aralık 2012 Güncelleme 24 Aralık 2012, 04:05
Burak’ın yüzü bile yok

İÇİNDEKİLER

Avni Aker Stadı'ndaki derbi maçta Burak Yılmaz'a Bordo- Mavili taraftarlar yabancı madde atmış ardından da milli futbolcu başkan Sadri Şener'i hedef alan açıklamalar yapmıştı.

YAYINDAKİLER DONDU KALDI
Burak Yılmaz
'ın maçtan sonra yaptığı açıklamalara sinirlenen ve Beyaz TV'deki bir spor programına bağlanan Şener, ses getirecek açıklamalar yaptı. Bordo-Mavili takımın başkanı, "Burak Yılmaz'a gösterilen tepki normal. Hatta bir daha olmaması için gözdağıdır" dedi. Sonrasında ise asıl bombayı patlattı. Şener, "Burak futbolun yüzkarası bile değildir. Çünkü onun yüzü dahi yok" diyerek canlı yayında stüdyoda bulunanların bile donup kalmasına neden oldu.

MEIRELES'İ DE ES GEÇMEDİ
Şener sonrasında ise Fenerbahçe'de 12 maç ceza alan Meireles ile ilgili konuştu. Başkan, "Meireles'in tipine, saçına, şekline, dövmelerine bakarsanız, aldığı ceza normal" ifadelerini kullanarak yine herkesi şaşırttı.